Mi a véleményetek a Class FM hírszerkesztőjének Facebook postjáról?
Figyelt kérdés
Sajnos liberális oldalakon nem található semmi, csak a "nemzeti" portálokon.2016. ápr. 10. 08:42
1/39 anonim válasza:
Egy liberális gondolkodású lány találkozása a valósággal. Legalábbis nekem egyből ez jutott eszembe.
Az elmúlt évtizedben ez bevett szokás lett a cigányoknál, amit ott is műveltek. Ezért is lett mostanában divat kocsival vinni a gyerekeket iskolába-óvodába.
3/39 anonim válasza:
egy link jól esne, mert így látatlanban lehetetlen véleményt mondani
4/39 A kérdező kommentje:
"Class FM", "betyársereg", "villamos"
2016. ápr. 10. 09:26
6/39 anonim válasza:
Hát nem lepődnék meg azon ha kamu lenne, de azon sem ha igaz lenne.
8/39 anonim válasza:
Nem tudom mit kell vinnyogni, simán kidobja a Google.
Másrészt én nem csodálkozok.
Hiba azt gondolni, hogy a médiában dolgozók vak liberálisok.
Nem egy szenélyt ismerek, aztán úgy szidják a fekákat, mint a bokrot, főleg, ha hazajönnek vidékre.
Persze vannak kivételek, de azok tipikus bennszülöttek(tehát már a szülők is a médiában dolgoztak vagy elég gazdagok voltak és akkor életében nem látott cigányt)
9/39 anonim válasza:
akkor ne linkeljetek hanem szurjatok be egy linket.
10/39 anonim válasza:
Elég érdekes, hogy csak és kizárólag a betyársereg oldalán található erről az esetről írás, és a benne feltüntetett facebook posztot érdekes módon sehogy sem lehet megtalálni. Plusz a "cikkben" szereplő kép annyira random, hogyha beütöd googleba azt hogy Veress Erzsébet Liza, akkor egyedül a betyársereg oldalára vezet a kép. Ez szerintem mindent elmond az ügyről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!