Mi a véleményetek a Class FM hírszerkesztőjének Facebook postjáról?
Na igen, mind a két lehetőség előfordulhat, tehát vagy egy liberális, aki most futott bele először(bár nem hinném), vagy most fogyott el a türelme.
Kíváncsi vagyok milyen következménye lesz.
Erre nem lehet olyan írni, hogy ne távolítsanak el utána. Bár manapság a szólásszabadság virágzik. ;) Na, ez az, ami kiveri a biztosítékot minden jóérzésű emberben.
betyarsereg.hu/terrorvillamos-budapesten-a-betyarok-mostantol-villamossal-jarnak/
A hölgy törölte a facebook bejegyzést, de sikerült lementeni. Azért az igazságot nem lehet 100%-ban eltüntetni. Még jó.
Érdekes, nekem a Facebook oldala volt, ami megjelent elsőként.
Majd megjelent a Wiki is, ahol leírják, hogy valóban a Class FM hírolvasója.
A link valóban nem vezet sehová, mivel törölték.
Lementve pedig le van, meg lehet tekinteni.
Innentől kezdve tényleg nincs miről beszélni, nem kamu.
A wikis cikken kb csak a neve van leírva, meg hogy hírszerkesztő, a facebook oldala pedig azóta sem tölt be nekem.
Viszont miután a kurucinfón láttam egy printscreent az eredeti posztról így már elhiszem hogy létezett ez a poszt.
Ha már leirnak egy random kitalált tortenetet, kevesebb irreális elemet is rakhattak volna bele. Úgy hihetőnek lett volna.
Fogadok egy nagyobb összegben, h az illető hölgy napokon belül cáfolja a hírt, és utána a betyárok oldaláról is törlik. Hangulatkeltesnek jó volt...
"Ha már leirnak egy random kitalált tortenetet, kevesebb irreális elemet is rakhattak volna bele. Úgy hihetőnek lett volna."
Mi ebben az irreális?
Hogy cáfolhatná, hiszen ott van lementve a kép....
Mintha nem lehetne kb. 10 perc alatt összedobni egy kamu printscreent.
Nem mellesleg ez ugyanaz a banda akik eltévedtek a magyar határon migránsvadászat közben? :-D
Ebben a sztoriban semmi irreális nincs.
Teljesen hihető számomra, itt Borsodban is hasonlóan viselkednek a...... ok.
Gondolom felhúzta magát, kipostolta, majd meg is bánta, mert tudta, hogy rákoppintanak az orrára(ugye erről nem szabad beszélni, nincs szólásszabadság).
Persze az is kiderülhet, hogy valaki lemásolta az oldalát majd kiírta.
Mondjuk 1500 megosztást elég nehéz egy kamu oldallal elérni, szal én ezt a lehetőséget elvetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!