Mit gondoltok az olyanokról, akik francia, majd belga trikolóros Facebook szűrőt használ, de 15-én a kokárdárda viselésre azt mondta nem viseli, mert nem fasiszta vagy Fideszes?
A Fidesz a 2002-es kampányában kisajátította a kokárdát. Konkrétan azt mondta orbán: minden fidesz szavazó viselje a kokárdáját tovább, egészen a választásokig, ezzel is bizonyítva hazaszeretetét.
Ugyanebben a kampányban hangzott el, hogy a haza nem lehet ellenzékben, kicsit később az, hogy aki nem rájuk szevaz az nem hazafi, később már hazaáruló.
Szóval, mivel én hazaáruló vagyok a Főméltóságú Tekintetes Orbán Viktor Vezénylőtábornok szerint, így nincs jogom viselni kokárdát.
Ezért nem is viselem.
Majd, ha bocsánatot kér tőlem, mert megsértett a magyarságomban, akkor lehet, hogy újra nyilvánosan is kinyilvánítom ezt.
Addig csak a szívemben viselem a kokárdát. Titokban, nehogy összekeverjenek azokkal...
8:
Nem hagyjuk. Lesznek még akasztva azok a hazaáruló vezetők, akik ezzep megpróbálkoztak.
Azaz érdekes, hogy a francia zászlósok, pont olyan ideológiát vallanak, ami miatt történt a merénylet.
Ugyanis, ha nincs migráció, akkor életben maradnak.
09.21
Ezt kicsit fejtsd mar ki legyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!