Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a Class FM...

Mi a véleményetek a Class FM hírszerkesztőjének Facebook postjáról?

Figyelt kérdés
Sajnos liberális oldalakon nem található semmi, csak a "nemzeti" portálokon.
2016. ápr. 10. 08:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
53%

" 10 perc alatt összedobni egy kamu printscreent."

Ahogy fél perc alatt egy nagyítással azt is meg lehet nézni, hogy kamu e a printscreen, ez pedig nem az, nem kamu.

2016. ápr. 10. 10:12
 22/39 anonim ***** válasza:
67%

Hoppá. Már elkezdtem itt szentségelni mert én konkrétan Facebookon olvastam a dolgot és nem hittem el, hogy nem tudja senki sem beszúrni a linket, de... törölte.

Mindenesetre azért beszúrom a rend kedvéért:

[link]

Az egyik cikk ahonnan először megtaláltam a linket:

[link]

Innen már kicsit úgy tűnik nekem, hogy vagy kamu, vagy rászóltak fentről, hogy ezt azért nem kéne.

2016. ápr. 10. 10:15
 23/39 anonim ***** válasza:
52%

# 21/22 Időpont ma 10:12

Te sem értesz a képmanipuláláshoz. :-) Persze, csak nagyítással megállapítható... :-D

2016. ápr. 10. 10:17
 24/39 anonim ***** válasza:
39%

"kipostolta, majd meg is bánta, mert tudta, hogy rákoppintanak az orrára(ugye erről nem szabad beszélni, nincs szólásszabadság)."

Ez így, ebben a formában orbitális marhaság. Senkinek nem "koppintanak az orrára" ha leír egy bűncselekményt. Ezzel csak néhány hulyegyerek hergeli egymást.

Az sem igaz, h nem lehet róla beszélni. Eddig bármilyen cigányokkal foglalkozó műsort, beszélgetést, riportot láttam, mindegyikben elkerült a nagy arányú bűnözés.

2016. ápr. 10. 10:19
 25/39 anonim ***** válasza:
79%

"Mindenesetre azért beszúrom a rend kedvéért:

[link]

Nemcsak a poszt nem érhető el, de a profilt is törölték. Ez is amellett szól, h kamu profil volt, amit direkt ezért hozták létre.

2016. ápr. 10. 10:24
 26/39 anonim ***** válasza:
40%

Nekem bejön az oldala, nem tudom miről beszélsz.

Másrészt ha kamu lenne az Index már telesírta volna a netet, hogy már megint a csúnya rasszisták.

Egyébként majd kiderül, addig fölösleges ezen agyalni.

Ha nem reagál senki, akkor igaz volt.

2016. ápr. 10. 10:28
 27/39 anonim ***** válasza:
71%

# 26/26 Időpont ma 10:28

Az alfahím meg az oroszhídfőállás naponta tucatjával hoz le kamucikkeket, tudod kinek van ideje azt cáfolni. Lehet az érintett Liza nem is tud róla, hogy ilyesmi terjed róla.

Nem biztos, hogy kamu, de ezeknek az oldalaknak azt sem kéne reflexből elhinni, amit kérdeznek. Párszor már lejáratták magukat rendesen.

2016. ápr. 10. 10:34
 28/39 anonim ***** válasza:
15%
Hahaha, a libsik már átmentek tagadásba. De ki hiszi el, hogy egy szélsőjobboldali oldal ilyet hamisít? Ők nem ballibek, nem szoktak Teller-leveleket írni. A szélsőjobb épp az igazság kimondásában jó.
2016. ápr. 10. 10:38
 29/39 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is furcsa ez az 1500 like, de tegyük fel, hogy valami unatkozó emebrke csinált egy facebook oldalt a nő nevével, elért kb 200 likeot, majd miután hivatkoztak a csodálatos posztjára növekedett csak meg a like-ok száma?
2016. ápr. 10. 10:40
 30/39 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj,hogy a leírtakban semmi hihetetlennek tűnőt nem találtam.Ettől még simán lehet kamu az egész sztori,de azt sajnos nem mondanám,hogy életszerűtlen.
2016. ápr. 10. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!