Ti nem tapasztaltátok, hogy egyre többen vannak azok, akik támogatják a vasárnapi zárva tartást?
Figyelt kérdés
Amikor tavaly március 15-én életbe lépett a rendelet, szinte az egész ország egy emberként ágált ellene.
Mostanság viszont azt tapasztaltam, hogy a támogató hangok sokkal erősebbek, pl. a HVG-s, Index-es kommentelők többnyire a támogatásukat fejezik ki ez ügyben.
2016. ápr. 8. 17:33
41/44 anonim válasza:
Utolsó!Remélem nem mered betenni a lábad vasárnap egy cukrászdába hizlalni a pitsád,továbbá ha hétvégén mondjuk balcsira mennél,ne mereszelj enni semmit,bár egyszerűbb lenne ha vasárnap oda se lehetne menni!A többit inkább nem is említeném,mert felesleges...
42/44 anonim válasza:
Te utolsó birka! A Balaton más tészta. A vasárnapi nyitvatartásra ott mindenképp szükség van, és a strandbüfékre sem vonatkozott ez a tilalom. Ja és drága pénzekért cukrászdába nem járok mert én magam is el tudom készíteni a sütiket, amiket te nyilván nem. Te viszont vasárnap is leugorhatsz chipsért a közeli boltba, amikor az aktuális kereskedelmi tévés moslékokat nézed fuldokolva a röhögéstől, a chipstől zsíros kezed az amúgy is ápolatlan hajadba kenve...
43/44 anonim válasza:
Meg hát a magyarnak mindenért sipákolnia kell, ha valami jelentéktelen apróságot nélkülözni kényszerül, mert a legfontosabb a zabálás, az ivás, a kényelem, hogy haptákba álljanak az őket kiszolgáló boltosok minden felesleges hülyeségükért. Nagyon régen sem voltak nyitva a boltok vasárnaponként, mégis kibírta a nép.
44/44 anonim válasza:
Ne egy ilyen bukott korrupt banda döntse el mikor mi lehet nyitva. Ha nem akarsz vasárnap vásárolni leülhetsz otthon. Ki kényszerít rá? Másnak meg mit osztod az ívet, közöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!