Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem tapasztaltátok, hogy...

Ti nem tapasztaltátok, hogy egyre többen vannak azok, akik támogatják a vasárnapi zárva tartást?

Figyelt kérdés

Amikor tavaly március 15-én életbe lépett a rendelet, szinte az egész ország egy emberként ágált ellene.

Mostanság viszont azt tapasztaltam, hogy a támogató hangok sokkal erősebbek, pl. a HVG-s, Index-es kommentelők többnyire a támogatásukat fejezik ki ez ügyben.

2016. ápr. 8. 17:33
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó!Remélem nem mered betenni a lábad vasárnap egy cukrászdába hizlalni a pitsád,továbbá ha hétvégén mondjuk balcsira mennél,ne mereszelj enni semmit,bár egyszerűbb lenne ha vasárnap oda se lehetne menni!A többit inkább nem is említeném,mert felesleges...
2016. ápr. 13. 13:10
 42/44 anonim ***** válasza:
23%
Te utolsó birka! A Balaton más tészta. A vasárnapi nyitvatartásra ott mindenképp szükség van, és a strandbüfékre sem vonatkozott ez a tilalom. Ja és drága pénzekért cukrászdába nem járok mert én magam is el tudom készíteni a sütiket, amiket te nyilván nem. Te viszont vasárnap is leugorhatsz chipsért a közeli boltba, amikor az aktuális kereskedelmi tévés moslékokat nézed fuldokolva a röhögéstől, a chipstől zsíros kezed az amúgy is ápolatlan hajadba kenve...
2016. ápr. 14. 13:42
 43/44 anonim ***** válasza:
23%
Meg hát a magyarnak mindenért sipákolnia kell, ha valami jelentéktelen apróságot nélkülözni kényszerül, mert a legfontosabb a zabálás, az ivás, a kényelem, hogy haptákba álljanak az őket kiszolgáló boltosok minden felesleges hülyeségükért. Nagyon régen sem voltak nyitva a boltok vasárnaponként, mégis kibírta a nép.
2016. ápr. 14. 13:50
 44/44 anonim ***** válasza:
Ne egy ilyen bukott korrupt banda döntse el mikor mi lehet nyitva. Ha nem akarsz vasárnap vásárolni leülhetsz otthon. Ki kényszerít rá? Másnak meg mit osztod az ívet, közöd?
2016. ápr. 14. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!