Ti nem tapasztaltátok, hogy egyre többen vannak azok, akik támogatják a vasárnapi zárva tartást?
Amikor tavaly március 15-én életbe lépett a rendelet, szinte az egész ország egy emberként ágált ellene.
Mostanság viszont azt tapasztaltam, hogy a támogató hangok sokkal erősebbek, pl. a HVG-s, Index-es kommentelők többnyire a támogatásukat fejezik ki ez ügyben.
én meg azt nem értem hogy miért akar vasárnap dolgozni valaki.miért nem lehet egy héten egy fix szabadnap?ok hogy munkaalapú társadalomban élünk de ne vigyük már túlzásba.azt a netto 3-400 eurót nem lehet megkeresni kevesebb munkával?
a kérdésre visszatérve,nem tudom az ellenzők-támogatók arányát megítélni.
"én meg azt nem értem hogy miért akar vasárnap dolgozni valaki.miért nem lehet egy héten egy fix szabadnap?"
Mert bolond. Én az ilyet mind tarkón lőném.
"én meg azt nem értem hogy miért akar vasárnap dolgozni valaki.miért nem lehet egy héten egy fix szabadnap?"
Persze mindenkinek szabad vasárnapot, szerintem még a paksi atomerőművet meg a kórházakat is be kellene zárni, tv közvetítést is leállítani vasárnap (tiszta kommunizmus). Miért pont az orvosok és az atomerőmű dolgozói ne lehetnének családjaikkal... idióta
Nem.
Akik meg a vasárnapi pihis hülyeséggel süketelnek, azok szépen ítéljék el az orvosokat, rendőröket, tűzoltókat, tömegközlekedésben dolgozókat, gyári munkásokat, és a többi engedetlen mihasznát. :D
Szép nap lesz, amikor egy vasárnap délután fogok vásárolni a helyi multinál. :D
Úristen te világtalan szántó, nem is foglalkozok veled. Neked akinek még egy kg kenyérre sincs pénzed neked mindegy, hogy nyitva van-e vasárnap a bolt vagy nem...
De ne vegyék már el az embertől azt a jogát, hogy mehet vasárnap boltba vagy nem b+. És mi van ha az ember látszat shoppingol, vagy elüti az idejét a plázában mi van akkor, mi? Miért szólsz te bele más életébe, meg a kormány is miért? Aki vasárnap dolgozik az üzletbe több pénzt kap a vasárnapért, meg amikor elvállalta a munkát tudta, hogy ez van. Megint csak felbosszant egy világtalan itt gyiken beszarás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!