Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem tapasztaltátok, hogy...

Ti nem tapasztaltátok, hogy egyre többen vannak azok, akik támogatják a vasárnapi zárva tartást?

Figyelt kérdés

Amikor tavaly március 15-én életbe lépett a rendelet, szinte az egész ország egy emberként ágált ellene.

Mostanság viszont azt tapasztaltam, hogy a támogató hangok sokkal erősebbek, pl. a HVG-s, Index-es kommentelők többnyire a támogatásukat fejezik ki ez ügyben.

2016. ápr. 8. 17:33
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Ha elhinném, amikkel a vérmes pártfanatikusok teleokádják a fórumokat, akkor a gyakorikérdések alapján már menedékjogért folyamodtam volna Oroszországban.
2016. ápr. 8. 17:36
 2/44 anonim ***** válasza:
72%
Persze semmi baj nyugodtan mondja meg nekem a kormány, hogy mehetek-e boltba vasárnap vagy nem, hiszen birka vagyok...
2016. ápr. 8. 17:39
 3/44 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Én azt támogatom hogy legyen népszavazás és legyenek nyitva vasárnap is a boltok, valamint a fidesz fizesse ki a népszavazás összes költségét, mert ők erőszakolták rá az országra ezt a beteges rendeletet.
2016. ápr. 8. 17:41
 4/44 anonim ***** válasza:
80%
Nem, a való életben sem találkoztam ilyennel. Sőt a szomszédom boltos, ő sem örül neki, mert a vasárnapi munkákra műszakpótlékot kapott és szüksége is van a pénzre.
2016. ápr. 8. 17:59
 5/44 hollófernyiges ***** válasza:
86%
Még nem találkoztam olyan emberrel, aki örülne a zárvatartásnak.
2016. ápr. 8. 18:04
 6/44 szántóvető ***** válasza:
42%

én meg azt nem értem hogy miért akar vasárnap dolgozni valaki.miért nem lehet egy héten egy fix szabadnap?ok hogy munkaalapú társadalomban élünk de ne vigyük már túlzásba.azt a netto 3-400 eurót nem lehet megkeresni kevesebb munkával?

a kérdésre visszatérve,nem tudom az ellenzők-támogatók arányát megítélni.

2016. ápr. 8. 18:23
 7/44 anonim ***** válasza:
12%

"én meg azt nem értem hogy miért akar vasárnap dolgozni valaki.miért nem lehet egy héten egy fix szabadnap?"

Mert bolond. Én az ilyet mind tarkón lőném.

2016. ápr. 8. 18:32
 8/44 anonim ***** válasza:
74%

"én meg azt nem értem hogy miért akar vasárnap dolgozni valaki.miért nem lehet egy héten egy fix szabadnap?"

Persze mindenkinek szabad vasárnapot, szerintem még a paksi atomerőművet meg a kórházakat is be kellene zárni, tv közvetítést is leállítani vasárnap (tiszta kommunizmus). Miért pont az orvosok és az atomerőmű dolgozói ne lehetnének családjaikkal... idióta

2016. ápr. 8. 18:51
 9/44 anonim ***** válasza:
77%

Nem.

Akik meg a vasárnapi pihis hülyeséggel süketelnek, azok szépen ítéljék el az orvosokat, rendőröket, tűzoltókat, tömegközlekedésben dolgozókat, gyári munkásokat, és a többi engedetlen mihasznát. :D

Szép nap lesz, amikor egy vasárnap délután fogok vásárolni a helyi multinál. :D

2016. ápr. 8. 19:05
 10/44 anonim ***** válasza:
72%

Úristen te világtalan szántó, nem is foglalkozok veled. Neked akinek még egy kg kenyérre sincs pénzed neked mindegy, hogy nyitva van-e vasárnap a bolt vagy nem...

De ne vegyék már el az embertől azt a jogát, hogy mehet vasárnap boltba vagy nem b+. És mi van ha az ember látszat shoppingol, vagy elüti az idejét a plázában mi van akkor, mi? Miért szólsz te bele más életébe, meg a kormány is miért? Aki vasárnap dolgozik az üzletbe több pénzt kap a vasárnapért, meg amikor elvállalta a munkát tudta, hogy ez van. Megint csak felbosszant egy világtalan itt gyiken beszarás...

2016. ápr. 8. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!