Ti nem tapasztaltátok, hogy egyre többen vannak azok, akik támogatják a vasárnapi zárva tartást?
Amikor tavaly március 15-én életbe lépett a rendelet, szinte az egész ország egy emberként ágált ellene.
Mostanság viszont azt tapasztaltam, hogy a támogató hangok sokkal erősebbek, pl. a HVG-s, Index-es kommentelők többnyire a támogatásukat fejezik ki ez ügyben.
Nem csak otthon vagy feketén dolgoznak az emberek. Nagyon sok gyárban is folyamatosan megy a munka, vasárnap is ugyanúgy van műszak. Csak a kereskedelemben vezették be a zárvatartást. Hogy mi értelme volt, azt máig nem értem.
"...aki ilyen pályára megy az nyilván számol vele."
Ennyi erővel a kereskedelemben dolgozó is számoljon ezzel. Ő is ugyan olyan ember, mint a többiek.
:D
Amúgy meg nem hüje, hanem hülye.
Én támogatom, hogy zárva legyenek.
Ne akarjatok már éhen halni, mert egy héten egyszer zárva vannak a boltok. Ausztriában szombat délig vannak boltok, aztán majd hétfőn reggel megint. Mégsem bánják.
És teljesen egyetértek azzal a kommentelővel, aki azt írta, hogy ilyenen hőbölögtök, meg aláírást gyűjtötök, közben meg az oktatásügy meg az egészségügy a béka segge alatt sincs. Az ellen miért nem tüntettek? Csak az a baj, hogy vasárnap nem lehet elmenni plázázni, mert neked ahhoz jogod van?! Te jó Isten! Micsoda felszínes egy csapat.
És normális oktatást, egészségügyi ellátást nincs jogod kapni? Azt még inkább, hatalmas összegű járulékokat fizet minden dolgozó ember havonta. Inkább ezzel kéne foglalkozni.
Amúgy meg a legtöbb helyen nem kívánságműsor, vagy jössz vasárnap dolgozni, vagy ki vagy rúgva, műszakpótlék meg csak a mesében van.
"Az ellen miért nem tüntettek?"
Tuntettek, eleg sokan, nem koveted a hireket?
látom töröltették a válaszaim.
"Neked akinek még egy kg kenyérre sincs pénzed neked mindegy, hogy nyitva van-e vasárnap a bolt vagy nem... "-ehhez képest kamionozok,lehet hogy keresek annyit mint te.
inkább ne jósolgass mert szörnyen tehetségtelen vagy hozzá.
"De ne vegyék már el az embertől azt a jogát hogy mehet vasárnap boltba vagy nem b+"-ehhez pár százezer embert kényszerítenek munkára,plusz ott vannak ezek családjai is.de ez téged,együgyű prolit a legkevésbé sem érdekel mert ragaszkodsz hozzá hogy a havi párszáz euródat vasárnap költsd el.és még te vagy felháborodva,neked nem tetszik.
" több pénzt kap a vasárnapért"-és még te hőbörögsz azon hogy beleszólunk az életedbe,miközben te is ezt teszed,csak ahhoz is kevés vagy hogy ezt belásd.pénzzel próbálsz érvelni jobb híján,arra meg fittyet hánysz hogy másnak van-e szabad hétvégéje vagy nincs.
persze a csodálkozásom ilyen egybites,agyatlan zombikon csak látszólagos mert nem vagyok naiv.pontosan tudom hogy ott ahol egy fidesz tud választást nyerni milyen személyek élik mindennapjaikat.az sem véletlen hogy 800ezer ember lelépett innen mert belefáradt a szélmalomharcba.(szerencsére ezt a lehetőséget nem tudják elvenni az embertől.)az itthon maradottak meg ugorjanak egymás torkának,ők úgysem látnak tovább a saját orruknál(tisztelet a kivételnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!