Miért ragaszkodnak ilyen sokan a nyugati értékekhez?
Tapasztalataim szerint sok ember azt akarja, hogy Magyarország a Nyugathoz tartozzon kulturális, politikai és társadalmi szempontból egyaránt.
Elutasítanak mindenféle kapcsolatot a keleti országokkal és mindent ami ellenkezik a liberalizmussal.
Gondolok itt például a multikulturalizmusra, bevándorlásra, homoszexualításra, a züllött erkölcsi normákra, individualizmusra, toleranciára stb stb
Sokan minden olyat elutasítanak ami a nemzeti öntudatra, hagyományőrzésre, erkölcsre, militarizmusra, fegyelemre akarja nevelni az embereket.
Mi az oka ennek, hogy sokan inkább a nyugati(Eu, Usa) kultúrkört tartják jónak?
Szerintem sem zárja ki a kettö egymást.
Èn németországban élek, és itt nagyon elfogadóak az emberek. Mikor mesélek nekik a mi szokásainkról mind nagyon érdekesnek találja, de természetesen senki nem akarja ezeket a szokásokat.
Itt is megvannak a hagyományok, a hagyomány örzés stb... De elfogadják azt is ha valaki másképp akar élni,más hagyományt akar örizni.
A németnek fontos, hogy te külföldi megtanuld a nyelvüket, elfogadd a kulturájukat, beolvagy közéjük, de támogatnak, hogy magadmaradhass, és a te kúlturádat, vallásodat is tudd itt gyakorolni.
Pl a gyerkeimmel járunk heti 1x magyar iskolába itt. A magyar egyesületünk kap a német államtól nem kevés pénzt mindenféle magyar programokra, a hagyományörzés miatt. De természetesen elvárják tülönk azt is, hogy az ö hagyományaikat tiszteljük, és a nyelvüket beszéljük, de nem akarják, hogy a saját anyanyelvünket elveszítsük.
Attól, hogy hallowinezel, az még nem zárja ki, hogy locsolkodjál is. Minden amit akarsz megfér egymás mellett.
Légy multikulti és jólfogod érezni magadat.
"Tapasztalataim szerint sok ember azt akarja, hogy Magyarország a Nyugathoz tartozzon kulturális, politikai és társadalmi szempontból egyaránt. "
De nyugati fizetéseket meg életszinvonalat azt mindenki szeretne...állandóan ezt hallani. Na ezt úgy elég nehéz megvalósítani, hogy nem oda tartozunk politikai és társadalmi szempontból...Nem gondolod?
51-es (második)!
Lehetne személyeskedés nélkül?
"De mégis miért élünk,ha nem az élvezetekért?
Most őszintén?"
Én Orbán Viktor Miniszter Elnök Úr mosolyáért élek, amit akkor látok az arcán, ha megépült egy-egy újabb stadion az Ország valamely pontján.
Nekem ez okoz örömet, nem tehetek róla. Bár lehet azért, mert én Nemzeti Magyar vagyok, nem idegenszívű, ballipsi, nyugatimádó korcs.
Veled vagyok Kérdező, Kitartás! Előre a Végső Győzelemig!
Igazad van kérdező.
Vannak a nyugatimádó balliberálisok, akik transzvesztitának öltöznek és minden áldott nap migráncsokkal szexelnek és vannak még a specnázos szuperharcosok, akik Putyin képével fekszenek és kelnek, folyamatosan hazaszeretnek és mennek vasárnap a templomba, mert ők jó keresztyének.
Más ember nem is él a Földön, csak ez a kétféle.
"Lehet attól még tisztelni és ápolni nemzeti hagyományainkat, lehet ápolni a nemzeti öntudatot és pláne lehet (és kell is) fegyelem, amellett, hogy mondjuk a nyugati értékeket is valljuk"
Ha milliószám beömlesztjük Európába a teljesen idegen kultúrából jövő bevándorlókat az véleményem szerint egyet jelent saját nemzetünk és kulturánk feladásával.
A multikulturalizmus nem működőképes és káros a fehár Európára nézve.
Elég csak megnézni, hogy mit művelnek a muszlim migránsok Európa-szerte.
Az Usában szintén nem sikeres a sokszínűség.
A négerek jelentős része ott sem akar integrálódni, ha nem bűnözésből tartja fent magát.
De hazánkban sincs ennek túl nagy sikere a cigánysággal kapcsolatban a bűnözésre való hajlmuk miatt és főleg azért nincs mert tolerálják ezt a fajta viselkedést.
Szóval akár hiszitek akár nem a multikulturalizmus nem működőképes!
3-as válaszoló!
Nemzeti öntudatra és hagyományőrzésre már pedig szükség van!
Minden népnek tisztában kell lennie múltjával.
A diktatúra pedig sokkal inkább működőképesebb mint egy liberális demokrácia.
"Nyugi kérdező, Orbán fénysebességgel igyekszik kinyalni Putyin seggében minden egyes négyzetcentijét, ha pedig már kellően benyalta magát, akkor jönnek majd a várva vár meleg lincselések, egyházi személyek politikába történő beépítése, a személyi kultusz. "
Valóban próbál Orbán nyitni a Kelet felé és tesz a nemzet érdekében de ezzel nem értem, hogy mi a probléma?
Megmondta, hogy káros a liberalizmus és, hogy felfogja számolni azt.
"De mégis miért élünk,ha nem az élvezetekért?
Most őszintén?"
Ha az élvhajlász életvitelt választod az nem csak neked ha nem a nemzetnek lesz rossz hosszú távon.
"Nemzeti öntudatra és hagyományőrzésre már pedig szükség van!
Minden népnek tisztában kell lennie múltjával. "
Ebből megélni nem lehet,és még csak nem is szórakoztat.
Ha téged érdekelnek a hagyományok,akkor gyakorold,de nem kényszerítsd rá másokra!
"A diktatúra pedig sokkal inkább működőképesebb mint egy liberális demokrácia.
"
Szerinted.
"Kérdező, megkérdezhetem, hogy miből gondolod, hogy az oroszok erkölcsösek és hagyományőrzők?"
Hán a kurucinfón meg a oroszhídfő.ru-n asztat írták, hán akkor úgy is van az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!