Miért ragaszkodnak sokan a vallásukhoz? Isten azt mondta, ne vallásos légy, hanem hívő. Az igaz ember az ő hite által él. AZ emberek nemolvassák a Bibliát?
Apcs 17:29 Mivelhogy azért az Istennek nemzetsége vagyunk, nem kell azt gondolnunk, hogy aranyhoz, vagy ezüsthöz, vagy kőhöz, emberi mesterség és kitalálás faragványához hasonlatos az istenség.
Neked ebből úgy tűnik hogy vannak kivételek?
Apcs 17:30 E tudatlanságnak idejét azért elnézvén az Isten, mostan parancsolja az embereknek, MINDENKINEK mindenütt, hogy megtérjenek:
Apcs 17:31 Mivelhogy rendelt egy napot, melyen megítéli majd a föld kerekségét igazságban egy férfiú által, kit arra rendelt; bizonyságot tévén mindenkinek, az által, hogy feltámasztá őt halottaiból.
Azért van nagy hallgatás, mert nem egész nap a Gyk-n vagyok csak fent...
Egyszerűen nem tudom elfogadni azokat az "igazságokat" és elveket amik a Bibliában és a Kereszténységben vannak... Az, ha te ezt nem tudod elfogadni már csak a saját szegénységi bizonyítványod.
Hogy egy egyszerű példát mondjak a sok közül... Nem hiszek mennyben és pokolban, én a reinkarnációban hiszek. Bármennyire is toleráns vagyok a vallásokkal (nem akarok senkit se téríteni..) attól nekem ez még baromság marad.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!