Miért ragaszkodnak sokan a vallásukhoz? Isten azt mondta, ne vallásos légy, hanem hívő. Az igaz ember az ő hite által él. AZ emberek nemolvassák a Bibliát?
"Tévelyegtek,mert nem ismeritek az írásokat,sem Isten hatalmát."
Ismerem a Bibliát, és ismerem a saját vallásom isteneinek hatalmát, én így is szeretem az embereket és szeretem ezt a világot, mert hiszem, hogy szeretettel teremtették és mindenhol ott ragyog egy kis fény - és nekem bőven elég az, hogy szerethetek másokat. Ha a te istenednek ez nem elég, hát sajnálom. Azért engedtessék már meg, hogy ettől függetlenül abban higgyek, amit meg is tapasztaltam...
Kérdező nekem már a kérdésed is zavaros.teljesen ellentmondásos,azt mondod Isten szerint a hit a fontos,nem a vallás,erre kategórikusan kijelented,hogy a Biblia mindenkire 100%-osan igaz.
Te miért ragaszkodsz akkor a vallásodhoz,és miért vársz el mástól olyat amit te magad sem tartasz meg?
19:44-es
Very very nice :D komolyan szétröhögtem magam rajta :D
Te nem tudtad, hogy letezik egy szupervallas. Ez is a neve, hogy szupervallas. Van benne egy szuperisten. Az a neve, hogy szuperisten.
Es abban a szupervallasban irt szuperBibliaban le van irva, hogy a szuperisten teremtette az istent.
Es isten majd a halalakor el fog szamolni az o teremtojevel a szuperistennel. Az meg majd eldonti, hogy megy a szupermennybe vagy a szuperpokolba.
A szuperisten azt is mondta, hogy a szuperbiblia mindenkire ervenyes, de a biblia az nem mindenkire ervenyes.
Remelem elhiszed?
Isten hol mondta, hogy ne légy vallásos?
A hit -ből adódóan tehetünk valamiről vallást.
A vallás szó azt jelenti, hogy valamit VALLUNK, MEGGYŐZŐDÉSSEL, ÉS HITTEL.
Némelyek azért ragaszkodnak a vallásukhoz, mert hagyományból nem akarnak mást.. amúgy a sajátjuk sem érdekli őket, mert abban kimerül a vallásuk, hogy lóg egy kereszt a nyakukban, vagy egy borzalmas rózsa fűzér az autójukban.. de fogalmuk sincs Istenről, vagy a Bibliáról.
Mások pedig azért ragaszkodnak a vallásukhoz, mert MEGGYŐZŐDÉSÜK , hogy az igazságot képviselik, és kitartanak amellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!