Feljelentette a kérdést, nem mintha a moderátorokat zavarná hogy ez a kérdés önmagában egy kitaláció, nem törölték le.
- A Jobbikot azóta emlegetik második erőként mióta egy Magyarország szintű választáson második helyet ért el (ep választások 2014. ), szóval itt senki nem előzött meg senkit. Majd 2018-ba lesz esély visszaelőzésre szóval a kérdés önmagában értelmetlen és kitaláció.
- Másrészt elég irónikus hogy az origó kirakta ezt a provokatív cikket, rá egy napra meg már arról szólt a hír hogy 12%-al erősebb a Jobbik a közvélemény kutatások szerint. Hol beszélünk itt előzésről? Egy k.kutatás teljesen más eredményt adott ki mind a többi (mondjuk 1000 ember megkérdezése nem ad valós képet se), és akkor már visszaelőzésről beszélünk? Még ha érvadóak is lennének ezek, akkor se beszélhetnénk visszaelőzésről. De ráadás még nem is azok. Így kilehet mondani, a kérdező provokálni akar, az moderátorok pedig igazságtalanul ítélkeztek mikor fent hagyták ezt a kérdést.
Jobbik szimpatizánsoktól milyen választ vársz? Hogy Vona cukisága nem jött be?
2010-ben és 2014-ben a Jobbikra szavaztam, de kiábrándultam, nagyon leültek, 2018-ban balra X-elek. Sok ismerősöm ezt fogja tenni. Büntetni fogjuk a Jobbikot, hogy a kulisszák mögött lepaktáltak Vktorékkal és a releváns ügyekben együtt szavaznak, amúgy meg semmit nem csinálnak. Majd a Jobbik is felébred 2018-ban, akkor majd jövök és ideírom, hogy: "Én megmondtam." :D
"Hogy Vona cukisága nem jött be?
2010-ben és 2014-ben a Jobbikra szavaztam, de kiábrándultam, nagyon leültek, 2018-ban balra X-elek."
A nagy lóf...t szavaztál te a jobbikra! :D
Ekkora kamuzást, örökös baLOLdali lehetsz te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!