1/24 anonim válasza:
Mi a francnak mondana le, amikor rohadt jól keres? A politika nem az elvekről szól, hanem a pénzről.
2/24 anonim válasza:
Én sem értem, miért kellene lemondania.
Megvanb a nagy lóvé, a többi meg ki a francot érdekel? majd pont te mondod meg. Persze.
3/24 A kérdező kommentje:
A néppártosodás politikáját és a cukikampányt Vona találta ki, és ma már látható, hogy ez teljes csőd volt, hiszen a Jobbik visszasüllyedt az MSZP mögé.
Illene lemondania!
2016. ápr. 5. 00:35
4/24 anonim válasza:
Visszaelőzte,na ne röhögtess,a jobbik 26% az MSZP pedig 17%,ne a ballib propagandának adj a szavára,inkább nézd meg ezt a hivatalos párt népszerűségi listát,jobboldalon van hogy a pártok hogy állnak: [link]
5/24 anonim válasza:
Megmaradt némi népszerűség, azzal a pénz, a pénzt fialó kapcsolatok.
6/24 anonim válasza:
Hehe, az 1-esnek igaza van. :)))
7/24 anonim válasza:
Miért lett volna csőd?
Mi van, ha pont ezt akarta?
Francnak sem akaródzik kormányozni egy ilyen bolond országot, amikor ellenzékiként is ülhet az ember a parlamentben és nincsen semmire se gondja?
8/24 anonim válasza:
Nem az MSZP hagyta le a Jobbikot, hanem az süllyedt vissza alájuk.
9/24 anonim válasza:
Ez csak egy kozmopolita felmérés, kb. olyan hiteles, mint amikor 4%-ot mértek a Jobbiknál 2010 előtt. Szerintem működni fog a néppártosodás, hiszen a Fidesznél is működik, csak a Fideszt egyelőre megmentette a migráncsválság.
10/24 anonim válasza:
A Fidesz pont hogy a szélsőjobb felé kezd el húzni és az működik annyira náluk, nem a cukiskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!