Miért van szüksége a baloldalnak ilyen kamu írásokra?
„Anya, miért akarják elvenni a jövőnket? Én egyetemre akarok menni, nekem tanárok kellenek. Anya én nem akarok iskolát váltani. Jók a tanáraim, de mi lesz ha nem lesz matematika tanárom? Hogy fogok felkészülni az egyetemre?”
Melyik gyerek mond ilyet?
Egy időben ezek a "jó tanárok" :
"a kémia tanár klórgázmérgezést okozott, mely miatt több gyermek kórházba került...)...nem sok jóra számíthatunk."
Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy a célunk, hogy ne legyen éhező a földön. De ez attól még egy financiális probléma, és nem Orbán rosszindulatán múlik.
Inkább a tiétek egy nagyon naiv kijelentés.
Ja mer van péz stadionra akkor iskolára is van... Csak a nagyságrendek.
"Mellesleg a klórgáz a kerettanterv szerves része, pont azért mert nagyon könnyen létrejön"
Nézd, az iparban dolgozom, veszélyes gázokat fejleszteni csak vegyi kamra alatt lehet, amivel a közoktatás nem rendelkezik. Ennyi. Ezért nem is fejlesztenek, pont azért mert veszélyes.
A cikk célja ezzel, hogy a KLIK által felvett tanárok nem képesek ellátnia feladatukat, de az eset amit próbálnak ráhúzni nem történhetett meg. Képtelenség.
Nagyon szépen rögzítve van milyen kísérlet és mikor engedélyezett, mert egyébként a laborfelszerelés nincs ingyen.
Miért hiszel benne mégis?
"Kedves diákok, ma öntünk a hipós vízbe egy kis sósavat, de legalább egy dobozzal, hogy mindenki megtapasztalja a klórgázt. Mi baj lehet?!"
Életszerű...
"Mert az ilyen kísérletek mindig eredményesebb, mint a száraz magoltatása a dolgoknak."
Szóval te az a fajta ember vagy, aki leönti vízzel az elektromos tüzet, vajon igaz-e amit mondanak róla...
# 21/22 Időpont ma 12:16
"Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy a célunk, hogy ne legyen éhező a földön. De ez attól még egy financiális probléma, és nem Orbán rosszindulatán múlik.
Inkább a tiétek egy nagyon naiv kijelentés."
És ezt a financiális problémát úgy oldotta meg, hogy csökkentette GDP arányosan is az oktatásba folyó pénzt. TAPS.
"Ja mer van péz stadionra akkor iskolára is van... Csak a nagyságrendek."
3000 milliárd manyuplopás, 3000 milliárd paks2 (najó, ez még nem végleges)... igazad van, a nagyságrendek. De ha kajára nem futja, nem az a megoldás, hogy plazmaTV-t veszel a garzonba.
De milyen érdekes minden évben, minden kormány alatt vannak ilyen "apró", pártízmilliárdos, a büdös életben soha meg nem térülő beruházások... Most akkor mégis lenne pénz minden évben, nem csak egyszer-egyszer?
"Nézd, az iparban dolgozom, veszélyes gázokat fejleszteni csak vegyi kamra alatt lehet, amivel a közoktatás nem rendelkezik. Ennyi. Ezért nem is fejlesztenek, pont azért mert veszélyes."
Nem tudjuk ott mi történt. És írtam, hogy nem tudom mennyire volt szabályos/tantervi a saját kis bemutatója.
De szerinted miért-hogy történt a baleset? Szánt szándékkal a tanár bevitt hipót meg sósavat, hogy jól megmérgezze a gyerekeket, hogy hátha emiatt a KLIK megszűnik? Ez azért túlzás.
Mert a mérgezés megtörtént, az nem kacsa.
A sima kémiaóra nem stimmel, ám legyen, de ez se stimmel. Akkor mi? Én előbb elhiszem azt, hogy valami balul sült el valamelyik gyerek miatt, és a tanár meg magára vállalja.
"Szóval te az a fajta ember vagy, aki leönti vízzel az elektromos tüzet, vajon igaz-e amit mondanak róla..."
Nem véletlenül tart a tűzoltóság bemutatókat hogy miért ne oltsunk égő olajat vízzel. Azért, mert ez hat. Ettől a látványtól az emberben rögzül reflex szinten, hogy nagyon ne csináljon ilyet. És igen, nem ártanának a tantervbe ilyen bemutatók. Mert arra az egyszeri idióta nem fog odafigyelni, hogy ezt a kettőt ne keverd. Aztán meg rohan hozzá is a mentő, amikor jobb dolguk is lenne, mint idiótákat megmenteni maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!