Nem kellene egy nyílt levelet írni a baloldalnak, hogy ne védje állandóan a menekülteket?
Azért védik őket, mert ebben hisznek.
Nem értem, hogy mi ezzel a baj.
Akinek tetszik, az rájuk szavaz, akinek meg nem, az ellenük.
Az ország 90%-a bevándorlásellenes, tehát 90% nem szavaz rájuk.
Ha nekik ez jó, akkor csinálják nyugodtan.
Vagy szerinted nem vették észre?
# 3/3 Időpont ma 07:08
Úgy beszélsz, mintha a fidesz nem ugyanezt játszotta,volna ellenzékben.
Nigeriai elnok:Ne adjatok menedeket a honfitarsaimnak mert azok akik elhagyjak az orszagot bunozok.Nigeriaban nincs haboru.A legtobbjuk kabitoszer es emberkereskedelemben vett reszt,nem riadnak vissza a fizikai eroszaktol es a nemi eroszaktol Azok az afrikaiak akik most Europaba menekulnek a sopredek es a szemet Afrikaban.Nem tudom miert engedelyezik es turik az europai orszagok,hogy ilyen szemelyek tartozkodnak az orszagaik teruleten
"Nigériában nincs háború"
Ááá persze, csak a média hazugsága, hogy fegyveres konfliktusokban Nigéria az egyik legérintettebb afrikai ország, többen halnak meg mint Ukrajnában...
De kérdező egy dolog kimaradt! Melyik ország baloldalát félted? Mert például a magyar baloldal nem védi a menekülteket, ha még emlékszel rá tavaly májusban például az MSZP odáig ment, hogy drónhadsereggel védte volna meg a szerb határt az illegális határátlépőktől!
Másrészt pedig a hazai baloldal támogatottsága nőtt is valamelyest az utóbbi egy évben, tehát gondolom te valamelyik másik országról beszélsz, csak akkor miért a Magyar politikába írtad ki a kérdést?
"Melyik ország baloldalát félted? "
Indexet meg 444-et szoktam megnézni ahol olyan cikkek vannak hogy a menekültek dupa GDP-t hoznak magukkal, meg nem hoznak le menekültbűnözéses híreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!