A baloldalnak miért esett le 1 év alatt hogy senki sem kíváncsi a menekült-barát politikájukra?
# 2/2 Időpont ma 15:22
Gondolom te is aludtál 2002-2010 között :-)
"Ha menekültellenesek lettek volna már rég erősebbek lehettek volna mint a fidesz."
Miből gondolod, hogy a GYK alternatív valóságán túl is mindenki a migránsokkal foglalkozik.
Szerdán egyik munkatársammal együtt metróztam és beszélgetésünk során felmerült a keddi, brüsszeli merénylet. Bár egész nap számítógép előtt ül - informatikus - nem tudott az esetről.
Az emberek egy jelentős része, többsége, nem foglalkozik napi szinten a politikával.
# 6/6 Időpont ma 15:38
Ki ellenzett mindenféle orosz gazdasági kapcsolatot a cúna-gonosz elmútnyócévben? :-)
Ki nyalja fényesre most Oroszország nemesebbik felét?
Ki mondta azt nemrég, hogy Magyarországnak kellenek bevándorlók, most meg el vannak utasítva? :-)
Játszhatunk ilyet, de míg te az egyik oldalt képviseled, én mindkettő ellen vagyok, szóval nem jössz ki jól.
# 6/6 Időpont ma 16:10
Miért, szerinted nem ítélheti el valaki egyszerre a románozást meg a migránsozást? Hogy attól még, hogy "emútnyócév" nem volt jó, attól még a fityisz nagyobb kárt okoz mint a 40 év komcsi ittlét?
Kevés az 1 bit ehhez, én megértem.
ma 17:36
Ha valaki jelenti a hozzászólásod, akkora leszedi a GYK admin és mivel sejtésem, az, hogy a GYK adminok eléggé nacionalista beállításúak, ha liberális vagy EU pozitívum válaszod volt, akkor simán törlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!