Elképzeltétek már, milyen egy másik ember helyében lenni a választások alatt?
Mindenki arra szavaz akitől a változást,egy jobb jövőt remél és mindenki úgy gondolja,hogy az ő választása az egyetlen megoldás sok problémára.Nem tudja megváltoztatni az emberek gondolatait,döntéseit,még ha tudja is,hogy az a legjobb mindenkinek amit ő érez,gondol.Érzik az emberek,hogy egyre kevesebb esélyünk lesz kitörni,ha még egyszer egy választást elb*szunk.Én 2006-ban nem tudtam elhinni,hogy az a szemét MSZP nyert,és aznap este nem is aludtam,tudtam,hogy kemény 4 évünk lesz.Valószínűleg az utolsó lehetőségeink egyike ez a választás,amikor változtathatunk.Bele gondoltatok mélyebben a másik ember választásába?Lehet,hogy azok a hülyék akik itt szidják a fejed,ha nem arra szavazol,akiket ők választanak,ők csak reményvesztetten kampányolnak azért,mert azt hiszik egyetlen megoldás van,az ő pártjuk.
Kemény lelki-terror a választás,nem igaz?
Hajrá Magyarország!
U.i:lehet,hogy túldramatizálom,de csak gondolkodjatok el:)
"Milyen ország lenne az, ahol csak az Internacionálét lehetne elénekelni, a Székely Himnuszt nem?"
Ki tiltja neked, hogy énekeld a Székely Himnuszt?
Ki mondja, hogy énekeld az Internacionálét?
mindig azon gondolkodom lefekvés előtt ,hogy ha a szomszéd józsi lennék, akkor hogy húznám az ikszet a jobbikhoz, balról jobbra e, és ha ezt eldöntöttem akkor jobbról vagy balról kezdjem
sztem balról jobbra és fentről kezdeném
ma 13:53
Bármi rosszat mondasz az MSZP-re, egy rutinos MSZP-s azonnal rávágja: "DeazMSZPmennyiautópályátépített!" - és erre nem tudsz mit lépni, el kell fogadnond, hogy egyeseknek ez minden mást háttérbe szorító szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!