Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak a cigánybűnözést...

Miért csak a cigánybűnözést hozza fel a JOBBIK állandóan? Férfibűnözés is van, arról miért nem beszélnek?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg, hány női és férfi börtön van Magyarországon. Sokkal de sokkal több férfi börtön van.

Erről miért nem esik szó soha?

(engem nem zavar, hogy a cigánybűnözésről is szó van, de erről is illene beszélni szerintem)

2016. márc. 22. 22:24
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
azok nem tudósok hülyegyerek. keresgélj a következő fogalomra a könyvtárban: junk scienece. Hatalmas irodalma van a témának. Sajnos. ezeket senki nem tartja tudósnak, maximum ők saját magukat, meg mondjuk téged, akinek az igazi tudományos módszerről lövése sincs.
2016. márc. 27. 20:35
 52/53 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor abbahagytam a vitát. Én megpróbáltam, de tényleg nem tudok mit kezdeni azzal, aki csak tényként kezeli, hogy az ő állítása tudományosan megalapozott, míg az enyém nem.
2016. márc. 27. 21:10
 53/53 anonim ***** válasza:
A női börtönökben is cigány többség van.
2016. márc. 30. 19:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!