Youtube miért hozza ki főcímben a Szavazz a Jobbik ellen videóit állandóan?
Egyszer láttam eddig kint egy árnyalt Jobbikost, amikor a csaj másnap megtudja hogy a partnere balos, és ott is hagyja, de ez sem volt direktben kirakva hogy Jobbikos, igazából fideszes is lehetett volna. Mai napig nem tudom ki csinálta.
Most meg azt veszem észre hogy sorra van kint előtérben ezek a undorító videók amivel mosnák az emberek agyát.
A korrektség jegyében nem úgy lenne illendő hogy ezeket a dolgokat nem raknák így ki, vagy legalább is nem csak az egyik oldalt?
Úgy veszem észre hogy ezek az elemek kibérelték maguknak a magyar youtube-t már egy ideje...
Nyíltan Jobbikos videót aminek nagy volt a nézetssége, érdekes nem raktak ki ...
De ezt a hazugság gyárat ki rakják premier plánba minden nap, ez valami undorító...
Ezt üzenem nekik !
"Úgy veszem észre hogy ezek az elemek kibérelték maguknak a magyar youtube-t már egy ideje... "
Hát hogyne, mi más történt volna.
Véletlenül sem az, hogy a Youtube a felhasználó korábbi videómegtekintéseit követve rakja össze a "főoldalát", ami felhasználónként különböző.
Talán nem kellett volna vérben forgó szemekkel ennyit nézni őket és hozzájuk hasonló videókat korábban és nem ajánlotta volna fel az oldal ezt. Én ritkán nézek politikai videókat YT-n, nekem érdekes mód utazásokról ajánl sokat.
A Magyarországon népszerű videók között van, én is kiszúrtam már, de nem kattintottam rá. Nem a személyre szabott ajánlataim között szerepel, mivel semmilyen politikai videót nem nézek (és szintén privát böngészés, törli a böngésző a cookiekat és előzményeket)
Azért került előre, mert Mo-n épp ennek kiemelkedően magas a nézettsége, gondolom sokan nyomtak rá, pusztán mert provokatív, akár egyet értenek, akár nem. Ha rákattintasz, te is növeled ezt a nézettséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!