A Jobbik miért szidja állandóan a Fideszt? Miért nem az MSZP-vel foglalkozik?
főleg,hogy egy oldalon küzdenek
igaz,hogy konkurensek,de már túlzás
ezt inkább fordítottan kellen megkérdezni
nem?
lásd Hegedűs Zsuzsa interjú
abszolút nem egy oldalon küzdenek.
nekem az elmúlt napokban csak az a fideszes nő nyilatkozata maradt meg, hogy bárkire lehet szavazni, csak jobbikra ne.
Azért, mert a Jobbik jobboldali párt, az MSZP pedig baloldali.
Akármilyen üresek is ezek a fogalmak, a köznép ezt ismeri.
Tehát az egyértelmű, hogy a Jobbik az MSZP ellen van.
De, mint azt a te példád is mutatja, kedves kérdező, az egyáltalán nem, hogy a Jobbik és a FIDESZ elvei, céljai egyáltalán nem egyeznek.
Ez a hibája ennek az alapvetően elhibázott jobboldal-baloldal felosztásnak. A FIDESZ és a Jobbik is (elvileg) jobboldali, de ég és föld a különbség köztük.
Azon kívül az idei választások arról szólnak, hogy ki lép az MSZP helyére. Az már egyértelmű, hogy az MSZP-nek befellegzett, ezért őket felesleges szidni. A FIDESZ és a Jobbik most egymás között akarja lejátszani a meccset, hogy kié legyen a hatalom.
A földön fekvőbe nincs sok teteje bele rúgni, még akkor sem, hogyha ő nagyobb ellenfél, mint az épp aktuális bokszpartner.
L
"A Jobbik miért szidja állandóan a Fideszt?"
A jobbik baloldali párt, a fidesz jobboldali. Ezért a viszonyuk konfliktusos. A jobbiknak ki kell elégítenie a szavazótábora igényeit, és Vona pontosan tudja, hogy a szavazói nagy része kiábrándult szoci, aki azért választja a jobbikot, hogy az MSZP és Orbán ellen is szavazhasson ezzel.
utolsó:
honnan tudod, hogy kiábrándult szoci? van valami felmérés rá? (hány piros bögrét kaptok azért, hogy mindenhova beírjátok ezt? :) )
szerintem meg épp a fiatalok adják a szavazói nagyrészét, akik eddig 1X szavaztak maximum.
de mostmár tényleg el kéne dönteni, hogy a jobbik baloldali, szélsőjobboldali, náci, fasiszta, kommunista, exszoci vagy mi. szerintem szimplán magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!