Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak a cigánybűnözést...

Miért csak a cigánybűnözést hozza fel a JOBBIK állandóan? Férfibűnözés is van, arról miért nem beszélnek?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg, hány női és férfi börtön van Magyarországon. Sokkal de sokkal több férfi börtön van.

Erről miért nem esik szó soha?

(engem nem zavar, hogy a cigánybűnözésről is szó van, de erről is illene beszélni szerintem)

2016. márc. 22. 22:24
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Egyébként örülök, hogy kiállsz a gendersemleges nevelés mellett.
2016. márc. 24. 12:02
 32/53 anonim ***** válasza:
89%

"Egyébként örülök, hogy kiállsz a gendersemleges nevelés mellett."

1. Épp ellenkezőleg. A természet törvényeit megerőszakoló, hús-vér emberekből színtelen, szagtalan, nemtelen, uniformizált zombikat gyártani akaró gender-hívőknél semmi sem áll távolabb tőlem.

2. adtam forrásokat, csak te nem veszed tudomásul, ennyi

2016. márc. 24. 12:35
 33/53 anonim ***** válasza:
0%
Ha a krimonológiai intézet 30 százalék feletti adatára gondolsz, akkor legyél szíves nem azt mondani, hogy nagyjából fele az arány, mert mondjuk 33 százalékkal számolva is kétszer annyi a férfierőszak.
2016. márc. 24. 12:45
 34/53 anonim ***** válasza:
A másikat meg nem értem, te is azt mondod baj, hogy a fiúkat és lányokat máshogy nevelik. Ha nem baj, akkor mi a nők hibája?
2016. márc. 24. 13:13
 35/53 anonim ***** válasza:
45%
gendersemleges neveles: gyermekbantalmazas! sulyos karokat lehet okozni ezzel a gyerekeknek, ugyanis tobbsegeben ugyanis biologiai nemuknek megfelelo nemi identitasu, heteroszexualis kolkok szuletnek, es oket a sajat nemuknek megfeleloen kell felnevelni, kulonben hatalmas nagy psziches zavarok keletkeznek benne. Attol meg, hogy homoszexualisokat eroltetnek heterova vagy transznemueket a biologiai nemuk fele, nem lehet elvenni a tobbi gyerektol a jogot, hogy a sajat nemenek megfelelo pszichoszexualis fejlodesen atmehessen. MIlyen alapon ugy megis? O tehet arrol, hogy ezt a transznemuek nem kapjak meg? Hol vannak a tanulmanyok, amelyek alatamasztjak, hogy a gendersemleges neveles nem fejt ki karos hatast a lelki fejlodesre? Ugyanugy szetb..ssza a kolkoket, mint amikor a transznemueket kenyszeritik arra, hogy ne a sajat identitasanak megfeleloen eljen. Gendersemleges neveles bszki...gyerekekrol beszelunk, nem ideologiai jatekszerekrol.
2016. márc. 24. 15:15
 36/53 anonim ***** válasza:
91%
És a cigány származású férfiak körében legnagyobb a bűnözés.
2016. márc. 24. 15:18
 37/53 anonim ***** válasza:

"oket a sajat nemuknek megfeleloen kell felnevelni, kulonben hatalmas nagy psziches zavarok keletkeznek benne"

Először is nem én kifogásoltam a mostani nevelést, hanem az előttem válaszoló. Ő mondta, hogy a nevelés teszi a férfiakat agresszívvá és empátiahiányossá.

Másodszor mit nevezünk saját nemüknek való nevelésnek? Mitől lesz a rózsaszín harisnya lányos nevelésnek megfelelő? Milyen pszichoszexuális traumán fog keresztülmenni egy fiúgyerek a rózsaszín harisnyától? Nem attól, hogy kiröhögik, hanem magától a harisnyától.

"Hol vannak a tanulmanyok, amelyek alatamasztjak, hogy a gendersemleges neveles nem fejt ki karos hatast a lelki fejlodesre?"

Erre valóban nincs tanulmány, de arra van bőven tapasztalat, hogy a hagyományos nevelés milyen károkat okoz. Én például mindig utáltam focizni, de iskolában a fiúk mindig fociztak, a lányok meg kevésbé tudtak mit kezdeni azzal, hogy én vagyok az egyedüli fiú, aki velük akar játszani, így nem sok barátom lett. És még csak nem is vagyok transzszexuális. Szóval nincs bizonyítékom arra, hogy a gendersemleges nevelés jobb ennél, de igen valószínűtlennek tartom, hogy rosszabb lenne.

"És a cigány származású férfiak körében legnagyobb a bűnözés."

És ha így is van, mennyivel fontosabb a cigány szót kiemelni, mint a férfi szót?

2016. márc. 24. 16:31
 38/53 anonim ***** válasza:
Ó értem, gyerekkorodban bibis lett az egód, ezért az összes fiútól el akarod venni a focit, és az összes kislánytól a rózsaszín harisnyát, még akkor is, ha nekik ez tökéletesen megfelel. Nincs rá bizonyíték, hogy nem okoz károkat, de mivel TE valami vélt sérelemmel nőttél fel, ezért most szívjon az összes. Sokadszor mondom, hogy a gyerekek nem játékszerek. Így nevelni őket ahogy előadod, súlyos pszichés bántalmazás, amely nem felel meg a fejlődéslélektani igényeiknek. nem egy-két szórványos esetből kiindulva kell ráerőszakolni a baromságot tömegekre, hanem az egy-két szórványos esetet helyesen kezelni. Neked pont nem jött össze, ez van. Az élet kemény. Ne másokat akarj szívatni emiatt valami áltudományos átideologizált kártékony marhasággal.
2016. márc. 25. 09:46
 39/53 anonim ***** válasza:
Miért akarnék barkitől bármit elvenni? Az nem elvétel, hanem kifejezetten törődés a gyerekkel, ha nem kényszerítjük rá egy előre meghatározott gyerekkorra. Nehogy azt mondd nekem, hogy a fiúk genetikailag igénylik a focit.
2016. márc. 25. 11:56
 40/53 anonim ***** válasza:
90%
A fiúk genetikailag igénylik a focit. És a fiús viselkedést.Lányok szintén előre programozottak a nemi viselkedésre. Művelődj evolúciós pszichológia terén, rádfér. A fejlődéslélektant is tanulmányozd. Az áltudományos baromságaiddal meg ne téríts.
2016. márc. 25. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!