Miért csak a cigánybűnözést hozza fel a JOBBIK állandóan? Férfibűnözés is van, arról miért nem beszélnek?
Nézzétek meg, hány női és férfi börtön van Magyarországon. Sokkal de sokkal több férfi börtön van.
Erről miért nem esik szó soha?
(engem nem zavar, hogy a cigánybűnözésről is szó van, de erről is illene beszélni szerintem)
"Egyébként örülök, hogy kiállsz a gendersemleges nevelés mellett."
1. Épp ellenkezőleg. A természet törvényeit megerőszakoló, hús-vér emberekből színtelen, szagtalan, nemtelen, uniformizált zombikat gyártani akaró gender-hívőknél semmi sem áll távolabb tőlem.
2. adtam forrásokat, csak te nem veszed tudomásul, ennyi
"oket a sajat nemuknek megfeleloen kell felnevelni, kulonben hatalmas nagy psziches zavarok keletkeznek benne"
Először is nem én kifogásoltam a mostani nevelést, hanem az előttem válaszoló. Ő mondta, hogy a nevelés teszi a férfiakat agresszívvá és empátiahiányossá.
Másodszor mit nevezünk saját nemüknek való nevelésnek? Mitől lesz a rózsaszín harisnya lányos nevelésnek megfelelő? Milyen pszichoszexuális traumán fog keresztülmenni egy fiúgyerek a rózsaszín harisnyától? Nem attól, hogy kiröhögik, hanem magától a harisnyától.
"Hol vannak a tanulmanyok, amelyek alatamasztjak, hogy a gendersemleges neveles nem fejt ki karos hatast a lelki fejlodesre?"
Erre valóban nincs tanulmány, de arra van bőven tapasztalat, hogy a hagyományos nevelés milyen károkat okoz. Én például mindig utáltam focizni, de iskolában a fiúk mindig fociztak, a lányok meg kevésbé tudtak mit kezdeni azzal, hogy én vagyok az egyedüli fiú, aki velük akar játszani, így nem sok barátom lett. És még csak nem is vagyok transzszexuális. Szóval nincs bizonyítékom arra, hogy a gendersemleges nevelés jobb ennél, de igen valószínűtlennek tartom, hogy rosszabb lenne.
"És a cigány származású férfiak körében legnagyobb a bűnözés."
És ha így is van, mennyivel fontosabb a cigány szót kiemelni, mint a férfi szót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!