Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak a cigánybűnözést...

Miért csak a cigánybűnözést hozza fel a JOBBIK állandóan? Férfibűnözés is van, arról miért nem beszélnek?

Figyelt kérdés

Nézzétek meg, hány női és férfi börtön van Magyarországon. Sokkal de sokkal több férfi börtön van.

Erről miért nem esik szó soha?

(engem nem zavar, hogy a cigánybűnözésről is szó van, de erről is illene beszélni szerintem)

2016. márc. 22. 22:24
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Bocsánat, szarul lett megfogalmazva a kérdés, itt én most nem a JOBBIK-ról beszéltem, azt csak példának hoztam, hanem egyáltalán arról, hogy miért nincs palettán ez a téma.
2016. márc. 23. 00:32
 12/53 anonim ***** válasza:
92%
Értem, hogy mire akarsz kilyukadni, de ezzel az erővel beszélhetnénk nőbűnözésről, b*zibűnözésről, szado-mazo bűnözésről, vagy bármiről... Szerintem szakmai tekintetben ott érdemes szétválasztani ezeket, ahol a produktivitást(gyanusítottak felderítését, elfogását) képes növelni az, ha kategorizálnak egy bűnözési módszertant és arra kiterjedő oktatást tartanak.
2016. márc. 23. 00:39
 13/53 anonim ***** válasza:
46%
Vannak bűnelkövetési formák, amik a férfiakra jellemzők, például minden, hívjuk ezeket összefoglaló néven férfibűnözésnek.
2016. márc. 23. 00:50
 14/53 anonim ***** válasza:
48%
Azért van sokkal több férfi börtön, mert sokkal több a férfi bűnelkövető.... Ez a kérdés nem kicsit butaság szerintem.
2016. márc. 23. 06:48
 15/53 anonim ***** válasza:
74%

Akkor most megpróbálom megvilágítani a kérdező kérdését.

Két állítás, azt hiszem, ezeket senki nem vitatja:

A cigányok a népességi arányukhoz képest nagyobb számban képviseltetnek a börtönökben.

A férfiak a népességi arányukhoz képest nagyobb számban képviseltetnek a börtönökben.

Előbbivel példálózik a Jobbik és zászlajára tűzi, utóbbiról meg soha sehol nincsen szó. Ha az előbbi miatt valamilyen intézkedést hozunk (pl. cigánynak kinéző emberek gyakoribb igazoltatása), akkor az utóbbi miatt miért nem (férfiak gyakoribb igazoltatása)?

2016. márc. 23. 08:15
 16/53 anonim ***** válasza:
Igen, a fehér férfiak rosszabbak mint a cigányok, a nőknek kéne irányítaniuk mindent, akkor megszűnne minden rossz.
2016. márc. 23. 09:36
 17/53 anonim ***** válasza:
utolsó, ez ugye irónia volt?
2016. márc. 23. 10:46
 18/53 anonim ***** válasza:
48%
k'o'm'm'u'n'i's't'a' menj haza, részeg vagy!
2016. márc. 23. 10:57
 19/53 A kérdező kommentje:

"Azért van sokkal több férfi börtön, mert sokkal több a férfi bűnelkövető..."

Erről beszéltél -.- hogy ez egy probléma.

2016. márc. 23. 11:59
 20/53 A kérdező kommentje:

Pontosan erről beszélek.

2016. márc. 23. 12:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!