Nem érzitek azt, hogy minél előbb le kéne lépni az országból?
Figyelt kérdés
Eddig sem volt rózsás a helyzet, de most, ahogy az ellenzék mozgolódik és a Fidesz sem enged, egyre inkább belháború szag van.
És bárki is kerül ki győztesen, azzal az átlagember csak veszít.
2016. márc. 16. 18:31
12/14 anonim válasza:
Már rég leléptem, de nem polgárháborús hülyeség miatt, hanem a normális élet miatt.
13/14 anonim válasza:
Az én munkahelyemen és környezetemben nyugalom van. Van elégedetlenség is, de az nem jelent háborút. Azért senki nem hülye, hogy rosszat akarjon magának. Ekkora elégedetlenség minden rendszerben volt. És gyanítom lesz is. Ha államcsődbe viszik a szocik az országot, akkor még sokkal nagyobb is. Már egyszer majdnem megtették.
14/14 anonim válasza:
Nem. Hová is kellene menni? Pl. nyugat-európiszánba? :D
Usákok nem nekem való, Ausztráliába nehezen lehet bejutni, még tán' Új-Zéland lehetne szimpatikus valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!