Nem érzitek azt, hogy minél előbb le kéne lépni az országból?
Eddig sem volt rózsás a helyzet, de most, ahogy az ellenzék mozgolódik és a Fidesz sem enged, egyre inkább belháború szag van.
És bárki is kerül ki győztesen, azzal az átlagember csak veszít.
Le kellene lépni polgárháború miatt???
Nem lesz itt semmi.
Aki beszél angolul, céltudatos = megy külföldre.
Tavaly már 487 hallgató (18 évesek) kezdte meg tanulmányát külföldön. Mesteremberek/szakemberek szintén mennek kifelé.
Ezt már megállítani nem lehet. Ez egy halott ország.
Nem érzek semmiféle polgárháborút a levegőben.
Nekem magas a fizetésem, van autóm, magánorvoshoz járok.
Az állami egészségügyet akkor sem használtam nagyon, amikor a szocik voltak a főnökök.
Nekem nincs időm arra, hogy órákat üljek azokon a borzalmas műanyag székeken a váróban.
2 órát várni egy vérvételre....nevetséges.
Sajnos nem lesz háború.
Pedig az kéne.
Nem pedig elmenekülni, és hagyni, hogy pár politikus sakkban tartson 10millió embert...
6#
Én 400 nettót kapok + cafeteria.
Van megfelelő végzettségem (nem is diploma, csak FSZ), de melléje van nyelvtudásom.
Előtte alacsonyabb pozícióban dolgoztam 2 évig, aztán megkaptam ezt.Nem volt egyszerű, mert diplomásokkal is versenyeznem kellett.
ti hány évesek vagytok? milyen háborúrol beszéltek? nem tetszik az ország? Tedd jobbá! Végezd el a sulit becsülettel, és dolgozz lelkiismeretesen. Ne a kormánytól várd a segítséget a pitiáner problémáidra. Vagy mosogass Londonban a diplomáddal. Az ám az élet! Minden baráttól rokontól 1000 km-re. A honvágytól gyötörve.Még egyet sem láttam amelyik meggazdagodott volna.
Én kamionos vagyok, jártam már a híres nyugaton. Ott sincs kolbászból a kerítés. Ráadásul egy senkiházi bevándorlóként néznek a kelet európaiakra.
Kennedy elnök mondta valaha: ne azt kérdezd mit tehet amerika érted, hanem hogy Te mit tehetsz amerikáért!
"Én kamionos vagyok, jártam már a híres nyugaton. Ott sincs kolbászból a kerítés."
Akkor rossz helyen jártál.
"Kennedy elnök mondta valaha: ne azt kérdezd mit tehet amerika érted, hanem hogy Te mit tehetsz amerikáért!"
Hát igen, csak tudod, ez nem amerika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!