Minden jobbikos politikus ennyire pofátlan?
Vas megyében élek és a napilap lehozta hogy Bayer Zsolt fideszes képviselő fórumára Rába Kálmán jobbikos nyolcad magával érkezett szivatni Bayer-t.(és akkor ennyit arról hogy "vajon a jobbikos képviselőknek miért nem kell testőrség?")Azzal kezdte hogy úgy köszönt Bayernek hogy szevasz cickány(!).Rába Bayer beszéde alatt is egy csomót pofázott,és a kérdések alatt is csak az ő hangját lehetett hallani.A végén már az volt hogy a jelen levők küldték el a francba.És az egyikük még oda is vetette neki,hogy eddig gondolkodott azon hogy kire fog szavazni,de már döntött.
Aztán a huszonéves jobbikos szimpatizánsokat akik elkísérték Rábát,öregek oktatták ki,hogy hogyan kell értelmesen vitázni.
Gratulálok Rába,gratulálok Jobbik!
66
Nem is az a baj, hogy a körmére néztek, hanem az, ahogy itt egyesek reagáltak. Másvéleményen lévő embert nem európer agyonverni, felakasztani, felnégyelni.
Ismét nagy Jobbik botrány. Elmentek egy Fidesz lakossági fórumra és még kérdéseket is mertek feltenni. Ekkora botrányt! Most emiatt fogom meggondolni magam és nem a Jobbikra szavazni. Á nem nevetséges.
Ahoz meg csak gratulálni tudok, hogy vki még mindig hisz a Vas Népének. Azt se lehet elhinni amit kérdeznek.
Egy Vas megyei.
Nézd én jobbikos vagyok és nem kívánok senkit felnégyelni,felakasztani,deportálni.
Elszámoltatni,megbüntetni azt igen.Törvényes keretek között.
Ordenárék mindenhol vannak,kaptam én már fideszestől is amikor kijavítottam,hogy nem Kurcsány,hanem Gyurcsány...hiába nálam dolgozik a gyerekszoba,mégha sokaknak nem is tetszik.
Viszont megfigyeltem,hogy a jobbikos is abbahagyta a káromkodást,ha elmeséltem neki,hogy így nem illik.
Az emberek taníthatók.Még a "jobbikos csürhe" is.
Arról nem is beszélve,hogy sokszor éppen 50-60-ad disztingvált urak/hölgyek szájából hangzik el olyan,hogy szinte belepirulok...Sajnos ez össznemzeti betegség.
16.38:A Vas Népe "szoci "sajtó.
Be is linkeltem a cikket,ki van hegyezve Bayerre rendesen.Nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!