Minden jobbikos politikus ennyire pofátlan?
Vas megyében élek és a napilap lehozta hogy Bayer Zsolt fideszes képviselő fórumára Rába Kálmán jobbikos nyolcad magával érkezett szivatni Bayer-t.(és akkor ennyit arról hogy "vajon a jobbikos képviselőknek miért nem kell testőrség?")Azzal kezdte hogy úgy köszönt Bayernek hogy szevasz cickány(!).Rába Bayer beszéde alatt is egy csomót pofázott,és a kérdések alatt is csak az ő hangját lehetett hallani.A végén már az volt hogy a jelen levők küldték el a francba.És az egyikük még oda is vetette neki,hogy eddig gondolkodott azon hogy kire fog szavazni,de már döntött.
Aztán a huszonéves jobbikos szimpatizánsokat akik elkísérték Rábát,öregek oktatták ki,hogy hogyan kell értelmesen vitázni.
Gratulálok Rába,gratulálok Jobbik!
Bayert nem szeretem - nagyon finoman fogalmaztam, kb mint ha azt mondtam volna, hogy az atomvillanás kicsit árt a szemnek - de a Jobbikkal kapcsolatban igaza van. Ezek jakobinusok. Ezeknek az embereknek a szellemi jogelődjei kiáltották ki a tanácsköztársaságot, mentek be fokossal az egyetemekre zsidók után vadászni, negyvennégyben ők lettek nyilasok, hogy aztán a háború útán átöltözzenek, és az ÁVH-ban tépjék le az osztályellenség körmét.
Eleinte bíztam abban, hogy a pártjukon belül a "higgadtabb radikálisok" majd szépen lassan háttérbe szorítják őket, de ez hiú ábránd volt.
"Ha esetleg valakinek nem tunt volna fel,tudatom,hogy a 30-as es 34-es valaszolok provokatorok.De nem baj,szeretjuk oket."
azért vagyunk provokatívak mert nem értünk egyet a jobbikkal?
Akkor Magyarország 85% provokatív?
tudom aki nem jobbikos az nem is ember és fel kéne négyelni.
Ajánlom minden keresztény érzületű,konzervatív figyelmébe Bayer Zsolt tömör mondatát:Mekkora f.aszok vagytok.
Igen ez a Fidesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!