Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Solymosi Eszterről miért nem...

Solymosi Eszterről miért nem tanultunk soha az iskolában?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 13:39
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
10%
Mindhárom nevezett írót utálom, de borzasztóan. A posztmodern nem irodalom. Öngól:)
2010. ápr. 2. 14:10
 22/48 anonim ***** válasza:
33%

66

Észérveid vannak? Légyszíves, 4-5 pontban tegyél javaslatot arra, hogy miért kéne Wass Albertet oktatni.

2010. ápr. 2. 14:12
 23/48 anonim ***** válasza:
59%
Hová lett a sok millió ember? Nagy cucc egy statisztikában x millióból x-6 milliót csinálni? Nem emigrált véletlenül "néhány" Amerikába, vagy a háború után az újonnan alakult Izraelbe? Nem furcsa, hogy az elmúlt 65 évben folyton egyre kevesebb és kevesebb lett az áldozatok száma? És nem képtelenség hatmillió embert elégetni három év alatt? És nem pofátlanság 70 évvel az egész után még mindig kárpótlásokat követelni (persze ilyenkor már az unokáik, dédunokáik követelik)? És nem furcsa, hogy egyetlenegy történelmi hipotézis van, amely nem kutatható szabadon, és törvény által tiltva van a tagadása? És nem furcsa, hogy egy darab bizonyíték sincs a vallomásokon és egy-két, azoknak ellentmondó fotón kívül?
2010. ápr. 2. 14:12
 24/48 anonim ***** válasza:
51%
"32%os szerencséd, hogy nem élőbe vitatkozunk , mert már párszor bevertem volna a fejed az biztos, nemzetáruló liberális patkány." <<<-- tipikus jobbikos válasz. Nem gondoljátok, hogy ez a stílus nagyon lejárat titeket, "kedves jobbikosok"?
2010. ápr. 2. 14:13
 25/48 anonim ***** válasza:
14.00: kérdezd meg Kertész Imrét, magyarnak vallja-e magát. És ha ő annak vallja magát, akkor nevezzük mi is annak.
2010. ápr. 2. 14:13
 26/48 anonim ***** válasza:
59%

"32%os szerencséd, hogy nem élőbe vitatkozunk , mert már párszor bevertem volna a fejed az biztos, nemzetáruló liberális patkány."

Meg is lepődtem volna, ha egy jobbikos érveket hozna, és nem a fejét akarná beverni a neki nem tetszőknek. Érvelés, vitázás, logika, gondolkodás arrafelé ismeretlen fogalmak.

Nem lehetne az, hogy kitalálunk egy szót mondjuk "potak" (és ez jelentené a hazaárulót, nemzetárulót, liberálist, zsidót, szabadkőművest, nemzetrontót, zsidóbérencet, stb)?

ÉS akkor nem kellene ezt mindig ennyiszer kiírnotok jobbikosok?

2010. ápr. 2. 14:17
 27/48 anonim ***** válasza:
41%
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad. Mi köze ehhez a Jobbiknak, én már akkor is szétrugtam az ilyen nemzetidegen magyargyűlölőknek a seggét mikor még a Jobbik nem is létezett, egyik srácot az apja elött vertem meg amiért a magyarokat gyalázta, szarok én a pártokra, egyszerűen nem tűröm a magyarellenességet és kész. 32%os patkánynak nincs élete, ő reggeltől estig itt van és gyalázza a magyarokat, zsidókat védi. Szégyen, hogy ilyen magyarok élnek Magyarországon. Kezed törném el te patkány...
2010. ápr. 2. 14:18
 28/48 anonim ***** válasza:
5%

Miért kéne minden egyes kriminalisztikai ügyről tanulni? Ezt a sok divat jobbikos felhatalmazásnak érezné a zsidózásra.

(Jobbik párt tag)

2010. ápr. 2. 14:19
 29/48 anonim ***** válasza:
52%
Várom az észérveket, ami alapján Wasst fel kéne venni az oktatott anyagba.
2010. ápr. 2. 14:19
 30/48 anonim ***** válasza:
30%
66%, te aztán egy undorító gyökér patkány vagy. Szüleid helyében már tisztességre neveltelek róla. Te nép söpredéke.
2010. ápr. 2. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!