Solymosi Eszterről miért nem tanultunk soha az iskolában?
"Wass milyen olyan irodalmi szempontból releváns tulajdonságokkal bír, ami alapján oktatni kéne? Az, hogy hazafi volt, irodalmilag "nem ér pontot"."
Ha a hazafi művel nem eléggé értékes irodalmi művek neked, akkor mondjuk egy Sorstalanság miért az? Az is csak a témája miatt lett felkapva.
"Mégis a világtörténelem egyik legmegalapozottabb, legjobban alátámasztott, leghitelesebben bizonyított tényeként tartják számon."
Hova lett sokmillió ember? A hozzátartozók mind hazudnak csak te mondasz igazat!Mert te ott voltál te tudod!
Mert ha Solymosi Eszterről beszélsz antiszemita vagy... a zsidnyákok szerint. Wass Albert az egyik legnagyobb magyar író. Népszerűsége az 1990-es évek végétől az erdélyi olvasók mellett a magyarországi olvasóközönség körében is folyamatosan növekszik. 2005-ben A Nagy Könyv című magyarországi felmérésben az egyik legkedveltebb magyar írónak bizonyult: A funtineli boszorkány című művét az olvasók a legnépszerűbb 12 magyar regény közé választották, az 50 legnépszerűbb magyar regény között pedig további két műve is szerepel: az Adjátok vissza a hegyeimet! és a Kard és kasza.
Nehéz életű 32%-os liberális patkány, olvastad legalább egyetlen művét? Én több száz könyvet elolvastam már, de a Funtineli boszorkányok valami egyedülálló élményt nyújtott, szerintem nem sok hozzá fogható magyar könyv van a világon. De gondolom az ilyen libsik inkább Eszterházyt olvasnak Spirót és Konrádot... Az való nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!