Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért volt fenntarthatatlan a...

Miért volt fenntarthatatlan a manyup rendszer?

Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 20:49
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
94%
Mert nem a Fidesz számlájára mentek a pénzek.
2016. febr. 26. 20:52
 2/50 A kérdező kommentje:
hanem a bankokéra igazad van
2016. febr. 26. 20:53
 3/50 anonim ***** válasza:
95%

Így van.

Mindenkinek személyesen névre szóló számlája volt, amihez semmi köze nem volt se a kormánynak, se az államnak.

Aztán gondolt egyet a kormány és államositotta ezeket a pénzeket...

2016. febr. 26. 21:04
 4/50 A kérdező kommentje:

ez azért nem ilyen egyszerű

ha jól emlékszem nagy terheket rótt a költségvetésre, mert nem teljesített valamilyen vele szemben támasztott elárásokat

2016. febr. 26. 21:17
 5/50 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem ilyen egyszerű.

A Viktor mondta, hogy nem az, hát akkor nem is az.

2016. febr. 26. 21:20
 6/50 anonim ***** válasza:
84%
Mert például az egykulcsos SZJA-ból kiesett pénzt valahol be kellett vasalni. Egyszerűen kellett a kormánynak költségvetési lyukakat foltozgatni, a Fidesz pedig rengeteg költséges marhaságot csinál. Azon is csodálkozom, hogy a folyószámla megtakarításokat nem akarta bevonni eddig egy állami bankba.
2016. febr. 26. 21:21
 7/50 A kérdező kommentje:
szóval azt mondjátok fenntartható, jó kilátásokkal rendelkezett a manyup?
2016. febr. 26. 21:51
 8/50 anonim ***** válasza:
Egyértelműen jobbakkal, mint az állami rablás.
2016. febr. 26. 22:00
 9/50 A kérdező kommentje:
és mi alapján hasonítottad össze?
2016. febr. 26. 22:47
 10/50 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva,én nagyon meg voltam elégedve azzal a pénzzel,amit a megszűntekor kaptam.Szóval,szerintem jól működött,csak sajnos rám is hatott a a "fiúk" zsarolása. Persze lehet,hogy nem mindegyik pénztár működött jól,de egyrészt volt lehetőség másikhoz átmenni,másrészt örökölhető volt(ami azért nem kis előnye volt) és ugye egyéni számlád volt.Amit a "nyugdíjak megvédésekor" Viktor az állami nyugdíjakra is beígért,de hát,szó elszáll.Azt nem mondom,hogy hazudott,mert ő,mint tudjuk, ilyet soha nem tesz.Maradjunk annyiban,hogy füllentett. Igaz,már sokadszor,de legyünk nagyvonalúak.Hazudni csakis Gyurcsány szokott,Orbán soha.Viktor!Viktor!Viktor!
2016. febr. 26. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!