Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikorra teszitek a Fidesz...

Sulek Péter kérdése:

Mikorra teszitek a Fidesz rendszer bukását?

Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 21:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%
holnapután kiskedden
2016. febr. 17. 21:56
 2/18 anonim ***** válasza:
4-5 év múlva kb.
2016. febr. 17. 21:58
 3/18 anonim ***** válasza:
87%

'18-ban még nyerni fognak. A jelenlegi helyzetből kiindulva ez szinte biztos.

22-ben már nem biztos, de addigra sok víz lefolyik.

2016. febr. 17. 21:59
 4/18 anonim válasza:
96%
Fél fiatalságom azzal telt,hogy drukkoltam,h hatalomra kerüljenek. A másik fele azzal,hogy azért imádkozom,h minél előbb eltűnjenek. Csak félek,hogy a következő bagázs sem lesz jobb.
2016. febr. 17. 22:02
 5/18 anonim ***** válasza:
55%
Remélem minél hamarabb. 18-ban jó lenne.
2016. febr. 17. 22:02
 6/18 anonim ***** válasza:
74%

Mi az, hogy nem lesz jobb, 4-es???

Mióta élek és eszemet tudom, a FIDESZ a LEGCINIKUSABB ÉS LEGVESZÉLYESEBB PÁRT!!!

Én nagyon hiszem, hogy ha sikerülne is leváltani, felszámolni az Orbáni diktatúrát, lényegesen jobbak lesznek, mint a Fidesz!

Én erősen hiszem!

Gyurcsány és az MSZP kevésbé volt ilyen szélsőséges, radikális, cinikus, képmutató, gátlástalan és korrupt, csaló, mint ez a Fidesz.

Mert Gyurcsány sem volt különb, aláírom...

De amit Orbán művel, az már tényleg sok(k)!!

2016. febr. 17. 22:15
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

Igazából teljesen lényegtelen, mert a következő csapat is egy rakás elmebeteg lesz, ahogy az előttük lévő is az volt.

Nem hiszem, hogy olyan sokat számítana, hogy Fityesz vagy nem Fityesz. Ennek az országnak már alapból kalap, kabát.

2016. febr. 17. 22:16
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem 2022.

2018 még kihúzzák.

Viszont onnantól indul majd meg a nagy lejtmenet...Én így érzem...

2016. febr. 17. 22:26
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

"Mióta élek és eszemet tudom, a FIDESZ a LEGCINIKUSABB ÉS LEGVESZÉLYESEBB PÁRT!!! "

a fidesz az illumináti!

2016. febr. 17. 22:35
 10/18 anonim ***** válasza:
Jól tudom, hogy egymás után 3x nem lehet ugyanazt az embert megválasztani? Ez nálunk is érvényes? Mert ha igen, akkor talán 2022. 18-at még egész biztosan behúzzák (már ha a realitások talaján maradunk), de az azt követő kérdéses. Mint felettem írták, addig még annyi minden fog történni, hogy tippelni sem lehet. Egyébként szerintem az sem rossz kérdés, hogyha valaki le is váltja őket melyik párt lesz az (ha a jelenlegi pártok közül kéne tippelni).
2016. febr. 17. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!