Csak én kezdtem el undorodni az RTL-től? . (bővebben lent)
A Jobbiknak először gondolkodnia kellett volna.
Lehet nyernek pár száz aluliskolázott szerencsétlent ezzel a "bezárjuk az rtl, tv2-t" dologgal, de több ezret vesztenek azzal, hogy a két csatorna visszavág, és naponta közöl jobbiknak hátrányos híreket.
Ez a maga alatt vágja a fát tipikus helyzete.
Szószerint
Marketing szempontból elég butaság volt a kijelentés.
Csak azt tudnám mit csodálkoztok? De komolyan egyszerűen nem értem. Mit kellene reklámozni őket vagy mi? Miközben AZT mondta Vona...
Értem...tehát ha vki kimondja azt amit gondol az ezt kapja vissza??...Ebben az országban már csak hazugsággal lehet megélni???...szép kis demokrácia..-.-..
és ezt az aluliskolázott dolgot...sztem sokak nevében kikérhetem magamnak...
De kösz a vélemént :)
köszi mindenkinek a véleményét :)
majd hnap mé elolvasm őket, aztán ragálok rájuk
Egyáltalán nem tartom gusztustalannak,csupán a tényeket közölték.A két suhancot- szerencsére- TETTENÉRTÉK! Ez azt jelenti,hogy dicső tettük közben nem tudtak meglógni észrevétlenül.
Nálunk pár héttel ezelőtt a Fidesz plakátjait vitték el,keretestől, máig ismeretlen tettesek.Őket nem érték tetten,tehát nem is szerepelhettek a híradásokban.
Vagy a Jobbikosok törvényszegéseiről nem szabad beszélni,csak a többiekéről?
Először is:
A rendőrség elkapta ezeket az embereket, akik elloptak elég sok táblát.
Vagyis ez hivatalos.
Míg néhány fideszes letép néhány plakátot az mit számít? Néhány papírlap... Ráadásul őket nem is kapják el a rendőrök szval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!