Miért lehetetlenítették így el a CSOK-hoz való hozzájutást?
Mélységesen fel vagyok háborodva, ugyanis:
Venni csak építővállalkozótól lehet, azok meg nem nagyon építenek saját tőkéből, főleg nem kertes házakat.
Építeni lehet 100% saját tőkéből, majd utána ráutalják a számládra a CSOK-ot, mikorra már nincs is rá szükséged.
Mit gondoltak ezek a politikusok, mikor ezt kitalálták? Aki ezt meg tudná valósítani, annak nincs is szüksége a támogatásra. Miért annak segítenek, akinek van pénze? Miért szivatnak minket?
Engem meg az háborít fel, hogy amíg mindenkinek meg kell/kellett küzdeni a saját házáért, lakásáért, albérletéért, addig egyesek puszira kapnak 10 millió forintot az adómból!!!
Hát nehogy már!!!
Vissza a szocializmusba, igaz?
Más dolgozzon meg a lakásodért. Na persze, még mit nem.
Takarodó dolgozni.
1, Várd meg még végleges lesz az egész! Vagy olyan sürgős? Félsz hogy nem jut pénz? Eddig sem bírtál várni?
2, A politikusok haszonszerzés céljából találták ki, csak még 2016 van, még elég szépen lavírozva átesik 2017-re az egész és 2018-ban szépen örömmel minden ingyen pénzt kapó rohan szavazni a Fidesz-KDNP-re "hálából".
3, A bankok a sok bankadó után meg minden ellehetetlenítési cél után nem fognak egyből pénzt adni, megfontoltságuk után csak. Mikor konkrétan látják mit és hogy kell. Mert az állam adja a feltételt a pénzt meg a bank. A bank meg nem hülye hogy egyből pénzt osztogat. Főleg ilyen forint és gazdaság mellett. Gondolj a deviza hitelekre mi volt.
Én értem, hogy vannak feltételek, sőt legyenek is, ne a putrisok akarjanak ebből megélni.
De ez már túlzás!
Nem csak az epittetes opcio van, hanem az ujepitesu vetele is.
Persze lehet a kakan is csomot keresni, de a felteteleket nem szukitettek, hanem epphogy bovitettek.
Machiavelli szerint, ha az állam közfeladatainak nem tud vagy nem akar eleget tenni, akkor a mecénás szerepében tetszeleg.
A Fidesz jobboldali párt így természetesen a gazdag, jómódú "pógárokat" támogatja a prolik helyett, hogy megőrizze a társadalmi rétegződést.
Ezek a fityeszek a kereszténységből mindössze annyit jegyeztek meg, hogy: Akinek van annak adatik, akinek nincs attól elvétetik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!