Plakátok leszerelése közben tetten értek 2 jobbikos párttagot mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Értelmi színvonalat megint megmutatták pesten a 8. kerületben?
Náluk volt a tagsági igazolvány is, állítólag a helyi pártiroda szervezte.
2010. márc. 31. 12:21
2/39 anonim válasza:
S akkor mi van? A fideszesek is leszedték a Jobbikt plakátjait, őket is tetten érték nem egyszer. Menj már az értelmi szinvonaladdal anyádba, ennek mi köze az értelemhez te barom?
3/39 A kérdező kommentje:
Most mondták a hírekben.
A leszerelést értsd úgy hogy a villanyoszlopokon volt furnérlapra feltéve ezt nehéz tépni szóval "leszerelték".
2010. márc. 31. 12:23
4/39 A kérdező kommentje:
Az értelemhez annyi hogy szerintem paraszt dolog, én nem szedem le egyikét sem.
Linket még nem találtam.
2010. márc. 31. 12:24
5/39 anonim válasza:
"Plakátok leszerelése közben tetten értek 4 Mszp-s párttagot, mit szóltok hozzá?"
Kb. ilyen értékű a híred.
Most nem fogok a jobbikra szavazni emiatt! Köszönöm hogy felnyitottad a szememet mester!
6/39 A kérdező kommentje:
Az értelmi színvonalhoz viszont te is nagyban hozzáadtál ezzel a hozzászólással.
Köszönöm.
2010. márc. 31. 12:25
7/39 anonim válasza:
Jól tették, az összes Fideszest és MSZP st le kellene szedni, hiszen ők is ezt csinálják. Csak valahogy a médiában az nem jön át!
8/39 anonim válasza:
Szívesen, ilyen hírt én is ki tudok találni. 4 Fideszes megtámadott és megevett egy pitbullt, s akkor mi van?
9/39 A kérdező kommentje:
Kár hogy nem néztek híradót.
2010. márc. 31. 12:26
10/39 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!