Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érzed orbánék és a NER félelmé...

Érzed orbánék és a NER félelmét a levegőben?

Figyelt kérdés

Az ördög fél.

Itt nincs kegyelem, nem lassítasz.

Itt teljesen megsemmisíted az ellenséget.

Itt biztosítod, hogy a jövő generációinak soha ne kelljen harcolniuk ezzel az ellenséggel.

Mert az ellenség halott lesz.

Árad a Tisza

ma 19:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%
Húhhh...
ma 19:29
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Kicsit túlspilázod jóöcsém
ma 19:39
 3/19 anonim ***** válasza:
59%
Pánik van nálunk, és skizofrénia.
ma 19:41
 4/19 anonim ***** válasza:
76%
Én csak a saját félelmem szoktam érezni, másokét nem.
ma 19:42
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem spilazok túl semmit. Felismerem a gonoszt ha látom. Orbánékban szadista vágyak vannak. Az a céljuk hogy minél több ember életét nyomorítsák meg. Nem érdekel hogy így állnak bosszút a gyerekkori sérelmeik miatt. Amiket tesznek és lopnak az velejéig gonosz.
ma 19:44
 6/19 anonim ***** válasza:
79%
Orbánnak van két szarva meg villás a farka vége, és paták vannak a lábain és dől a kénköves füst az orrából, bizony
ma 19:46
 7/19 anonim ***** válasza:
31%

#5 Nem ismersz fel te semmit, még a gyógyszereidet sem szeded rendesen a kérdésed alapján.

Hogy gyakorló elmebetegeket miért engednek internetezni a kórházban, azt nem értem.

ma 19:48
 8/19 anonim ***** válasza:
40%
Rettegnek ez egyértelmű. De vagy visszafogottak vagy nagy bajban vannak es nem talalnak Magyar Peteren semmi fogast. Szerintem meglesz ez a kormanyvaltas 26-ban. Nagy valtozasok egy ev alatt nem lesznek, oaztogatni sem tudnak mar annyit. EU-s penzek sincsenek
ma 20:12
 9/19 anonim ***** válasza:
63%

"Hogy gyakorló elmebetegeket miért engednek internetezni a kórházban, azt nem értem."

Én se értem, de gondolom Graz elég laza hely lehet, ha Orbánt a skizofrén téveszméivel az internet közelébe engedik.

ma 20:13
 10/19 anonim ***** válasza:
64%
Én is érzem a félelmet a levegőben. A fidesz szavazók félelmét. Tudják, hogy lassan vége a dalnak. Reszketnek.
ma 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!