Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok, mennyire lenne...

Mit gondoltok, mennyire lenne eredménye egy pedagógus sztrjáknak?

Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy mai tüntetés önmagában nem elég. Az üres beszédek kevesek, konkrétabb lépések kellenének, mert így tényleg csak lenyínteni fognak rájuk.
2016. febr. 13. 14:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
33%
Ameddig a problémák és lehetőségek csak azon részét hajlandóak a tanárok figyelembe venni, amik nekik tetszenek és otthonosan tudnak benne érvelni, az egész ismerete nélkül nem tudom milyen megoldásra számítanak, hogy ne érezzék úgy a fidesz "át**ta" őket.
2016. febr. 13. 14:55
 12/32 anonim ***** válasza:
47%

"Ha tőlem tanulnának a gyerekeid okosabbak lennének, mint a tanárok, vagy mint te."

Jajajajajaj, elfér az egód egy emberi testben? Nehogy Einsteinnek képzeld már magad, mert nem sok a fizetésed

2016. febr. 13. 14:57
 13/32 anonim ***** válasza:
*..mert sok a..
2016. febr. 13. 15:04
 14/32 anonim ***** válasza:
27%

Biztos több eredménye lenne, mintha nem sztrájkolnának, de én már így is eléggé haragszom rájuk.

Nagypofájú, semmirekellő, folyton panaszkodó, lusta népség.

2016. febr. 13. 15:08
 15/32 anonim ***** válasza:
42%

# 14/14

Hülye vadbarom!!!

Legyél már tanár, és kíváncsi volnék, ha téged is fenyegetne, terrorizálna a KLIK!!!

Akkor fröcsögj, hogy "lusta dögök a pedagógusok"!!!

Látom, hogy erősen nyalod a s3ggét ennek a gátlástalan diktátornak!!!

Mert amit kiépített ez a nyomorék patkány, azt úgy hívják, hogy AUTORITÁRIUS DIKTATÚRA!!!

Nincs demokrácia!!!

DIKTATÚRÁBAN ÉLÜNK!!!

2016. febr. 13. 15:22
 16/32 anonim ***** válasza:
71%
Ha több fizetést fognak kiharcolni maguknak, azt is a mi adónkból fogják adni nekik. Gondolom ezt úgy fogják megoldani, hogy a többi adófizető kevesebbet vigyen haza.
2016. febr. 13. 15:50
 17/32 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem már most is értek el rész eredményeket, a sztrájkkal sem érnének el többet. Inkább hatalmas összefogással több száz ezres tüntetést kellene szervezni mint sztrájkolni. Nagyon sok az elégedetlen ember és sokakat irritál a kormány mutyizós lekezelő hozzá nem értő politikája.
2016. febr. 13. 15:52
 18/32 anonim ***** válasza:

"Hol van az összefüggés feltárva?"

Pedig egészen egyszerű az összefüggés. Mi a tanár feladata? Tanítani. Milyen terheket ró rá az állam a tanárokra? Nem olyanokat, amik a tanításukat érintené. Több munkát egyszerre ellátni, pedig nem teljesítmény- és idő hatékony.

"Elég sokat hivatkoznak a Mckinseyonsociety kutatására,"

Eddig nem is hallottam erről, pedig nyomon követem a dolgot.

"És akkor még szó sem esett a KLIKről kormányról akármiről még mielőtt... "

Pl. a tüntetés fele erről szólt.

"Nem tudnak maguk mögött szakembergárdát, kutatásokat"

Kutatások nem is kellenek, elég összehasonlítani a rendszereket, és hivatkozni. A szakembergárda pedig...basszus, ezek tanárok, egy részük maga is szakértő, de az biztos, hogy nem rosszabb a tapasztalat alapú taníttatás, mint ami most működik.

2016. febr. 13. 15:54
 19/32 anonim ***** válasza:
55%

15:50

Most nem a fizetésemelésért harcolnak.

2016. febr. 13. 15:54
 20/32 anonim ***** válasza:

Ohh, és kérdező!

Pontosan nem tudom, hogy milyen eredménye lenne. Az alkalmat megragadva sok más szakszervezet is aktivizálta magát, így lehet hogy jutnak valamire, de még sokszorozódniuk kellene létszámban.

2016. febr. 13. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!