Mit gondoltok, mennyire lenne eredménye egy pedagógus sztrjáknak?
"Ha tőlem tanulnának a gyerekeid okosabbak lennének, mint a tanárok, vagy mint te."
Jajajajajaj, elfér az egód egy emberi testben? Nehogy Einsteinnek képzeld már magad, mert nem sok a fizetésed
Biztos több eredménye lenne, mintha nem sztrájkolnának, de én már így is eléggé haragszom rájuk.
Nagypofájú, semmirekellő, folyton panaszkodó, lusta népség.
# 14/14
Hülye vadbarom!!!
Legyél már tanár, és kíváncsi volnék, ha téged is fenyegetne, terrorizálna a KLIK!!!
Akkor fröcsögj, hogy "lusta dögök a pedagógusok"!!!
Látom, hogy erősen nyalod a s3ggét ennek a gátlástalan diktátornak!!!
Mert amit kiépített ez a nyomorék patkány, azt úgy hívják, hogy AUTORITÁRIUS DIKTATÚRA!!!
Nincs demokrácia!!!
DIKTATÚRÁBAN ÉLÜNK!!!
"Hol van az összefüggés feltárva?"
Pedig egészen egyszerű az összefüggés. Mi a tanár feladata? Tanítani. Milyen terheket ró rá az állam a tanárokra? Nem olyanokat, amik a tanításukat érintené. Több munkát egyszerre ellátni, pedig nem teljesítmény- és idő hatékony.
"Elég sokat hivatkoznak a Mckinseyonsociety kutatására,"
Eddig nem is hallottam erről, pedig nyomon követem a dolgot.
"És akkor még szó sem esett a KLIKről kormányról akármiről még mielőtt... "
Pl. a tüntetés fele erről szólt.
"Nem tudnak maguk mögött szakembergárdát, kutatásokat"
Kutatások nem is kellenek, elég összehasonlítani a rendszereket, és hivatkozni. A szakembergárda pedig...basszus, ezek tanárok, egy részük maga is szakértő, de az biztos, hogy nem rosszabb a tapasztalat alapú taníttatás, mint ami most működik.
15:50
Most nem a fizetésemelésért harcolnak.
Ohh, és kérdező!
Pontosan nem tudom, hogy milyen eredménye lenne. Az alkalmat megragadva sok más szakszervezet is aktivizálta magát, így lehet hogy jutnak valamire, de még sokszorozódniuk kellene létszámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!