Mikor jönnek az iráni Forradalmi Gárda tagjai?
Ezt a dolgot okt 23-án mondta Vona ugye? Én ott voltam 23-án és azt mondta: Iránból hív majd megfigyelőket. Egy szóval sem említette a forradalmi gárdát, csak annyit, hogy Iránból hív megfigyelőket.
Hogy miért Iránból. Akinek nincs esze annak most elmagyarázom.
Azért, mert Irán most az egyik legerősebb ország, amelyik nincs a zsidó nagytőkének és Izraelnek alávetve, mint Egész Európa, Amerika és mostmár lassan az oroszok is. Szóval ezzel arra akart utalni, hogy hiába hívna megfiygelőket Nyugat-Európából, vagy Amerikából, azzal kb annyira menne, mint ha az szdsz-ből hívná őket.
Irán viszont ellenáll a világot leigázó zsidó tőkének.
Vona Gábor bejelentette, hogy a parlamenti választásokra Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnöktől kérnek megfigyelőket. Nem tudni azóta, hogy a kérés elhangzott e, illetve milyen választ kaptak rá.
Igazából ez nem tény, hanem a te véleményed, hogy Irán antidemokratikus. Ez olyan, hogy szerintem antidemokratikus volt a szemkilövöldözése ártatlan embereknek, szerinted meg megérdemelték, mert csőcselék
Tetszikérteni?
A Fidesznek meg az MSZP nek a puszta létezése is vicc!
1, értékelhető évig nem volt jó kormányunk 20 év alatt, úgy hogy ha viccelni akarunk csak vicceljünk!
De felőlem jöhetnek, itt maradni nem akarnak mint mások hogy rajtunk uralkodhassanak, hát csak jöjjenek és kóstolják meg a finom magyar kenyeret!
67
Nem sértegetésképpen, de házmester volt a családban?:)
http://www.youtube.com/watch?v=lXueQ6iqH90
Utolsó!
Én jobbikos vagyok, de itt a videó. Ne égess...
Szebb jövőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!