Akik le akarják váltani az Orbán kormányt, azok kit szeretnének kormányon látni?
Figyelt kérdés
Van reális, jó alternatíva? Én sem vagyok nagy Fidesz fan, de nem látok jobb alternatívát a jelenlegi pártok közül2016. febr. 4. 09:21
31/33 anonim válasza:
Rehabilitálni kéne Medgyessy Pétert. Egyébként tényleg nincs jobb alternatíva, aki mást mond annak elmentek otthonról, gyakorlatilag szalonképes politikai formáció akire rá merném a gyeplőt bízni, nincs! Aki mást mond az vagy hülye vagy fanatikus! De a józan ész vezette őket 2/3-ados többségbe, nem a politikai szimpátia sose felejtsük el. Az emberek végképp kiábrándító elmeháborodottnak látják az összes mai ellenzéki pártot. Különösen amióta a saját nyomorultjaink segítése helyett a hottentottai kecskeb_@szókat akarják pártolni, betelepíteni. Szerintem sokaknak ekkor veszett el végleg a hitele az összes ellenzéknek amikor megtámadták azt az egyébként józan döntést, hogy ne engedjük be a kecskeb_@szókat mert vannak saját nyomorultjaink akiket segíteni kellene! Az ellenzék, tényleg nem tudja vagy nem akarja tudni mit akarnak az emberek, ellenben Orbán Viktor pontosan tudja mi jár az emberek fejében. Ezzel lehet vitatkozni, de ez tény! Akkor is ha ez populizmus talán. Egy jó politikus ilyen.
32/33 anonim válasza:
Szerintem akik le akarják váltani azok személyesen Sztálinnak örülnének vagy Hitlernek, de amilyen fanatikusok manapság vannak Junker úrnak is sokan örülnének ebben az országban, de még azt is el tudom képzelni, hogy a menekültek közül választanának nagy és bölcs vezért maguknak.... Szóval...
33/33 anonim válasza:
A mostani felhozatalból Dobrev Klára lenne a legalkalmasabb. Képzett is, gondolkodik is, csak hosszú távon kikezdenék azzal, hogy az orra alá dörgölnék, hogy az apja mit tett '56-ban, meg hogy "Gyurcsányné".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!