Nem érzitek úgy, hogy a Jobbik is kormányon tartja a Fideszt?
A Jobbik léte a Fidesz érdeke ez nyilvánvaló.
Nem csak az eredetük miatt, hiszen a nagy Orbán beszédek alatt jelentek meg először, mint árpádsávos zászlólobogtató söpredék a végeken, hanem aktuálpolitikai szempontból is.
Én például soha sem szimpatizáltam a Fidesszel utoljára mégis rájuk szavaztam, mert nem akartam, hogy a fasiszták erősödjenek meg helyettük.
A jobbik nyíltan ellenszenves gyűlöletkeltő fasisztoid arcot mutat, ezzel hátteret ad a kormány számára, mert a legalább annyira szörnyű európa-ellenes, antidemokratikus, illiberális, tekintélyelvű, szexista, maradi, nacionalista urambátyám mutyikormány így egész civilizáltnak tűnik mellettük.
De.
Az első pedig a hétvége miatt van fenn. Ilyenkor azt hiszik, hogy érdekel bárkit is a hülyeségük.
Nem azzal tartja a Jobbik kormányon a Fideszt, hogy a széljárás szerint váltja irányait. A Jobbik pont ezért erősödött meg. A Fidesz megadóztatta volna az internetet, a Jobbik kijött, hogy ingyenes csomagot vezetne be. Ez népszerűbb volt mindenkinek. Főleg úgy, hogy már 2 évvel korábban is azt mondta. A Jobbik kijött, hogy korrupt a Fidesz, elkezdte az RTL klub is cibálni. Hát persze, hogy jót tett a Jobbiknak ki korábban ugyan azokat az ügyeket már cibálta. A Jobbik kijött a legnagyobb probléma a demográfiai krízis, a fiatalok lakhatási támogatást növelni kell ÁFA-t 5%-ra levinni lakásépítésnél.
A migránsokat buszokkal szállítsuk át Nyugatra és húzzunk fel kerítést a határra,vessük be a honvédséget, az önkéntesek is kivehessék részüket a határon és ne regisztráljuk a menekülteket.
Ezen felsoroltakból a 2 utolsót nem vette át a Fidesz és mivel nagyobb zakó lenne a Jobbik részéról, ha a szélkakas módjára a nép által támogatott fideszes elképzelésekkel szemben foglalna állást amit eredetileg Ő alkotott. Mert amennyiben ezt tenné a Jobbik akkor a legerősebb aduászát veszítené el. Ez pedig a hitelessége. Ily módon hosszú távon egy nagyon fontos aduásza lesz a Jobbiknak. Az pedig, hogy szakmailag felkészültebb, még hitelesebb lesz, mint a Fidesz. 5%-kos jelenlegi veszteség a Jobbiknak hosszútávon lehet, hogy 10%-os pluszt fog hozni. Hisz a Jobbiktól a többség pont ezen ok miatt maradt távol és támogatta a Fideszt. Ez az oka a kormányképesség, szakmaiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!