Milyen Európai Uniót szeretnének a nemzeti oldalon?
Azt értem, hogy a jelenlegi EU nem jó, de akkor milyen kell? Vagy egyáltalán semmilyen, lépjünk ki?
Annál komolyabb válaszokat várok, mint hogy "Nem hagyjuk, hogy Brüsszelből diktáljanak", "Magyarország a magyaroké", "Kifelé a multikkal".
Mi lenne közös és mi lenne nemzeti hatáskör, és hogyan fejlődhetnénk?
Hát nincs is eurónk. De amúgy én meglennék az egész nélkül tokkal - vonóval. Eltelt lassan 12 év a belépésünk óta, én nem érzem akkora sikersztorinak.
Majd most jönnek a linkek, hogy de mennyi mindent köszönhetünk az EU - nak, de az átlagember mit érez ezekből? Én külföldön melózom, nekem úgymond "bejött", de sok más embernek a legtöbb amit mondani lehet: rossz most, de az EU nélkül rosszabb lenne.
Euró, inkább rossz, mint jó lenne, lásd Görög, ill Finnek.
Támogatásoknak vége 2018-ban.
3: akkor téged hazatoloncolnának, mert kéne munkavállalási vízum
4: nincs vége 2018-ban, a jelenlegi támogatási ciklus 2020-ig tart, és utána lesz következő
"akkor téged hazatoloncolnának, mert kéne munkavállalási vízum"
Vízum? Miféle vízum? Valamiféle engedély talán kéne. Csak úgy mint annak a rakat nem EU munkavállalónak, aki jelenleg is az EU - ban dolgozik. Törökök, oroszok, albánok, stb.
Rohadt sokan kint melóztak magyarok már az EU előtt is. Kicsit több papírmunka volt az tény, de nem volt túl nagy probléma.
Szorosan együttműködő nemzetállamokat, leginkább konföderáció jelleggel.
Semmi szükség az államok feletti jog- és intézményrendszerre. Csak még egy vízfej, amit el kell tartani.
"4: nincs vége 2018-ban, a jelenlegi támogatási ciklus 2020-ig tart, és utána lesz következő"
"2017-ig kiírná a kormány a 2014-2020 közötti uniós költségvetési ciklus minden magyar pályázatát – jelentette be Lázár János szokásos heti sajtótájékoztatóján."
"a fejlesztéseket 2004 óta szolgáló fejlesztéspolitikai rendszer 2020 után megszűnik, vagy jelentősen csökkenni fog a keretösszeg"
Magyarországon belépésünk óta szinte minden jelentősebb fejlesztést az EU finanszíroz nyugat-európai adófizetők pénzéből.
Az EU magyarországi költségvetése végig pozitív hazánk számára, úgyhogy még az Orbán-kormány EU ellenes reklám és bomlasztó tevékenységét is az EU finanszírozza.
Ezek tények, szégyen ide, szégyen oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!