Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik le akarják váltani az...

Akik le akarják váltani az Orbán kormányt, azok kit szeretnének kormányon látni?

Figyelt kérdés
Van reális, jó alternatíva? Én sem vagyok nagy Fidesz fan, de nem látok jobb alternatívát a jelenlegi pártok közül

#Orbán Viktor #ellenzék #támogatottság #alternatíva a Fidesz helyett
2016. febr. 4. 09:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

# 19/20 Időpont ma 11:25

Ezzel még mindig magad ellen érvelsz. Elég sikeresen, hozzáteszem. :-)

2016. febr. 4. 11:27
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a többségüknek nincs konkrét elképzelése,csak bízik benne,hogy jöhet Orbánéknál jobb.Épp ezért van annyi "bizonytalan",nem szavazó.
2016. febr. 4. 11:28
 23/33 anonim ***** válasza:

"De a joleti allam jolet nelkul elegge nehezen jon ossze. Argo ha olyan segelyeket lehet osztogatni, az egy jo, eros gazdasagot jelez a hatterben. Ha most a fidesz nemet szintu segelyeket akarna osztani, ket honap alatt osszeomlana az egesz alamapparatus, mert egyszeruen nem birna a koltsegvetes."

Egyetértek. De a gazdaságot a jövőben húzó ágazatok a már centrummá vált térségekben fognak kialakulni (ÉNY-Európa, Csendes Óceáni térség, Észak-Amerika). Az EU manapság már horizontális fejlesztési politikát csinál, azaz a változáshoz legalkalmazkodóbb cégek versenyképességét növeli. És hamarosan már csak hitelben ad fejlesztéseket.

A konvergencia Nyugaton (kb. 1945-től a 70-es évekig) úgy valósult meg, hogy a gazdasági növekedés üteme lassult, stabilabbá, kiszámíthatóbbá vált (1970-es évekig konkrét vertikális ágazati fejlesztés is volt pl. Franciaországban), ami segítette a feltörekvő országokat, hogy nagy méretekben középosztályosodás jöjjön létre, és sokakat foglalkoztatni lehessen.

Jelenleg a nagyüzemi gyárak megszűntek, egyre inkább specializálódnak a termékek és szolgáltatások, és az emberi szellem olyan dolgokat fog létrehozni, ami egész ágazatokat tesz versenyképtelenné. Ez gyakorlatilag kiszámíthatatlan ciklusokat fog eredményezni a gazdaságban.

"Ha olyan szamban erkeznek, hogy kisebbsegbe kerulnek a magyarok, akkor europai gazdasagi nagyhatalom, mert minden eddigi migrans magyarorszagra torekszik (ahhoz azert kene vagy 6 millio bevandorlo, ennyien osszesen nem erkeztek)."

Ein Moment bitte. Szerintem nem mindegy, hogy Európából, (Dél)-Kelet-Ázsiából, Közép-Ázsiából, Közel-Keletről vagy Fekete-Afrikából jönnek a migránsok, ha tömeges bevándorlásról van szó. Mindegyik másként viszonyulna az itteni társadalmi viszonyokhoz.

Az előbbi háromból még talán elképzelném, hogy nagyhatalommá tenne minket, de az utóbbi kettőből nem hiszem, hogy Odoakereket választanának meg vezetőjüknek. Az emberben mások nagysága kisebbségi komplexust, az irigységet, az pedig gyűlöletet, a gyűlölet pedig dehumanizálást eredményez.

2016. febr. 4. 12:05
 24/33 anonim ***** válasza:
65%

Egyébként miért ragaszkodik foggal -körömmel a baloldal az afrikai és közel -keleti bevándorláshoz. Ha erről lemondanának végre, szerintem sokkal több szavazatuk lehetne.

Szerintem ha a baloldal nem hülyézne le kapásból mindenkit, akinek nem tetszik a népvándorlás, sokkal több esély lenne kormányt váltani. Így viszont nincs alternatíva.

2016. febr. 4. 12:24
 25/33 anonim ***** válasza:
84%
Nagy duma ez a "nem vagyok fidesz fan, de...." ez aztán magyarázat a javából! Akinek egy ilyen párt kell aki a földeket eladja alólunk (még külföldieknek is) az egészségügyet hagyja nyomorban (még minisztériuma se minisztere sincs az egészségügynek) közben a fociba öli a milliárdokat meg olimpiát akar a szétrohadt 3-as metróval meg a minden nyáron csobogóvá váló beázó nyugatival annak csak gratulálni tudok... Én arra fogok szavazni 2018-ban aki a legnagyobb ellenzéke lesz ennek a pártnak!
2016. febr. 4. 12:28
 26/33 anonim ***** válasza:
76%

Ja,a fidesz a legjobb,mert megmentette Magyarországot a nem létező ellenségtől:D

A fidesz is örömmel befogadna rabszolgának bárkit,ha olyan fejlett lenne a gazdaság.

A legjobban a szegény embereket szeretik dolgoztatni és adóztatni.

2016. febr. 4. 13:25
 27/33 anonim ***** válasza:
23%
A Gyurcsaan nevű Paprika Jancsin kívül szinte bárkit.
2016. febr. 4. 13:48
 28/33 anonim ***** válasza:
95%

A kérdés kicsit szeszélyes nekem...mert legszívesebben az LMP-t látnám kormányon, de ha ilyen gyorsan sikerülne ez nekik (amire én magam sem látok esélyt) akkor az csak bajt okozna. Nincsenek erre felkészülve, és csak magam ellen szavaznék.

Én per pillanat máshol szeretnék változásokat látni, új működőképes szak- és civilszervezetek és egyéb érdek-képviseleti szervezetek formájában. Hogy lássunk különösebb változást, ahhoz alulról kellene kezdenünk az átszervezést, mert felül nincs sok esély rá.

2016. febr. 4. 14:26
 29/33 anonim ***** válasza:
84%

" de bajnai libapásztor még a 4 évét sem bírta ki, leváltották."

Hö? :D Bajnai Gyurcsány lemondásakor lett miniszterelnök és a mandátuma a következő tavasszal esedékes választásokig tartott ember :D Milyen 4 év ember? :D :D

2016. febr. 4. 17:53
 30/33 anonim ***** válasza:

# 24/30 Időpont ma 12:24

Tudod, erről beszélünk amikor propagandát mondunk a jobboldalnál. Távolról sem volt szó arról, hogy telepítsenek le ide bárkit, nemhogy mindenkit. De benyelted, mint kacsa a nokedlit.

2016. febr. 4. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!