2 hét múlva, április 11. -én, a Fidesz a kétharmadot milyen eséllyel éri el?
ma 22:29
Persze, ismerem, régi lemez. "Ezek az adatok semmit se jelentenek". Végülis csak eldőlt, hogy ki lesz az adott körzet önk. képviselői. Jelenteni tényleg nem jelentettek semmit ezek az adatok :))))
A valóság ezzel szemben az, hogy pont azért, mert alacsony a részvétel, a kispártok eredményei ilyenkor sokkal magasabbak, mint egy országos választáson.
A mezőtúri 24%, a körmendi 15% és a terézvárosi 5% egy kisebb (bár nem döntő) kudarc a Jobbiknak. Szembe kell nézni vele és le kell vonni a tanulságokat.
Csak egy kis matek kellés megkapod a választ:
A Fidesz bekapja az OWNEDet áprilisban. Hogy miért? Lássuk csak: A Jobbik már túl van 30%on, az MSZPre a rengeteg agyhalott nyugdíjasból és egyéb szimpatizánsból összejön legalább 20%-ra való (ez így már 50% MINIMUM!). Kérdem én: Mi marad a Fidesznek? A Másik 50%... a-a. Még nem beszéltünk az LMP-rőlami ha bejut a parlamentbe akkor az további -5%. De már eleve a Jobbiknak is több lesz mint 30%. Vidéken tarol! (Saját tapasztalat is)
23:14
"A Jobbik már túl van 30%on"
Ki szerint? Vona vagy Szegedi Csanád szerint? :))))
Ha túl van 30%-on, akkor miért kapott a mai 3 előrehozott választáson 5, 15 és 24 százalékot?
"Kérdem én: Mi marad a Fidesznek?"
A felmérések szerint 50-60%.
A mai három időközin a fidesz eredménye 43%, 62% és 66% volt.
"a Jobbiknak is több lesz mint 30%. Vidéken tarol!"
Ja, vidéken. Melyik vidéken? Ózd: vidék. Kazincbarcika: vidék. Viszont vidék Kőszeg is, vidék Csorna is.
Nagy pofáraesés lesz a jobbiknak a választás. NEM azért, mert rossz eredményt ér el (a 15-20%, amit elér, nem is rossz), hanem azért, mert túlzóak a várakozásai.
"Hajrá Fidesz! Füstöljük ki a Jobbik zászlója alá bújt MSZP-seket!"
Éjjel álmod láttál kislány? Csak mert a valóságtól nagyon távol állsz.
23.33:miért a Fidesznek nem túlzók az elvárásai?
Hozzáteszem bátor emberek.Mert hogy sokukon szó szerint fogják leverni a be nem tartott ígéreteket az biztos...
nem lesz kétharmad, és nem lesz Fidesz győzelem.
Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!