Orbán mekkora eséllyel hozza a fejünkre a NATO-t?
Figyelt kérdés
Én már abban is kételkedek, hogy nem üzen hadat a világnak.2011. febr. 3. 03:01
1/12 anonim válasza:
Orbán új politikáját én sem szeretem, de kérdező bocsáss meg, a kérdésed több, mint baromság.
2/12 doboszoli válasza:
Csatlakozom. Nem a szívem csücske Orbán, (nagyon nem!), de ez a kérdés a skizofrénia határát súrolja.
4/12 anonim válasza:
Kicsit cinikus, többnyire marhaság.
5/12 anonim válasza:
Mivel mi is a NATO tagjai vagyunk,a kérdés értelmetlen.
Az viszont könnyen lehet,hogy az egész világ haragját ránk hozza.
6/12 anonim válasza:
100%, hiszen Magyarország NATO-tag és az amerikaiak már (15 éve) bent vannak Taszáron.
Menekülj!
7/12 anonim válasza:
Pont az első FIDESZ kormányzás alatt lettünk teljes körű NATO tagok... .
8/12 anonim válasza:
Te mekkora eséllyel kerülsz vissza az elmeosztályra?
9/12 anonim válasza:
Évek óta NATO tagok vagyunk, szerinted hová tudná Orbán még jobban a nyakunkra hozni a NATO-t?
10/12 A kérdező kommentje:
Nektek legyen igazatok. Egyelőre tényleg abszurdnak tűnik a dolog, de egy éve még az is abszurdnak tűnt, hogy az összes állami alkalmazott indoklás nélkül elbocsátható és öt évre visszamenőleg a jövedelme akár 99%-áig megadóztatható lesz, vagy, hogy az Alkotmánybíróság hatásköre korlátozva lesz költségvetési kérdésekben, és az államfőnk egy olyan törvényt helyez hatályba, amiről az Alkotmánybíróság előzőleg már kimondta, hogy alkotmánysértő. Én ezek után nem lepődnék meg szinte semmin. A Napnál is világosabb, hogy a politikai vezetésünk megőrült.
2011. febr. 3. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!