Jó az, ha a Fidesz kétharmadot szerez?
Volt már hasonló kérdés régebben is, de engem a mostani véleményetek érdekel.
Tüntessétek fel, hogy hány évesek, milyen neműek vagytok, és hogy melyik párttal szimpatizáltok a leginkább!
Indoklás is érdekel, de nem kötelező.
Én nem szeretném. :-)
Szerintem az lenne a jó, ha a parlamentbe kerülő pártok nagyjából egyensúlyban lennének, és egyik se olvadna be más pártba, akkor kénytelenek lennének végre talán együttműködni, mert egy se lenne túl erős.
hááát... én tudok mellette és ellene is érvelni. :)
49/F
Bár már ott tartanánk. De az a baj már rég késő. Most az mszp mindent úgy tönkretett amit már nem lehet helyrehozni aztán meg majd a fideszre mutogatnak ha kormányra kerül.
Szerintem maradni kéne az mszp nek és megenni amit főztek nem lelépni a sok millió tőlünk elsikkasztott pénzel.
Igaz hogy akkora adósságot varrtak a nyakunkba hogy nem lehet soha kinyögni. De azért érdekes mód nekik jól megy és minden hülyeségre futja.
Szerintem jó ha a Fidesz 2/3-ot szerez. Legalább lesz elég ereje ahhoz hogy megvalósítsa az elképzeléseit. Lehetősége lesz arra, hogy rendet tegyen. Az más kérdés hogy tényleg élni fog-e a lehetőséggel, vagy mutyizik tovább mint az MSZP. Attól nem kell félni, hogy megváltoztatja az államformát, vagy diktatúrára tör.
23/F
Fidesz és Jobbik között
Erra csak azt tudom mondani, 2/3-dal szavazati jogot minden határontúli magyarnak, és Magyarország lesz a Fidesz örök vadászmezeje.
Jó ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!