Aki még mindig Fidesz párti, miért, most mivel ért egyet?
Egyetértek a megszorítások szükségességével.
A 8 év alatt máshogy is meg lehetett volna oldani, de nem tették.
kérdező: ez hülyeség, a világon mindenhol támogatják a kis cégeket ahol fejlődő gazdaság van. 2 évig tanultam ezt az egyetemen, úgyhogy elhiheted. Mellesleg Eu-s alapelv amit leszart az mszp
Amúgy én szerintem a fidesz ugyan azt a régimódi, szar közgazdaságot folytatja amit a maszop elkezdett, ugyan úgy ipart támogatnak és megszorítanak ahelyett hogy modern módon támogatnák a kis-és középvállalatokat.
végülis ez nem meglepő mszp + fidesz = mszmp
"Csak aki orbitálisan nagyon lüke volt az hihette azt, hogy nem lesznek ugyan úgy megszorítások."
Több, mint 3 millió emberről beszélsz. Ha a Fidesz 2 éve arról beszélt volna, amit ma csinál (adók, megszorítások tömkelege), és nem hazudozott volna össze-vissza, mit gondolsz, hányan szavaztak volna rájuk?
A legutóbbi választáson keményen kampányoltak azzal, hogy nagy gáz lesz hamarosan, inkább szavaztak a Zemberek az MSZP-re, akik szerint minden f*sza.
Most ők hazudták hogy minden f*sza lesz, a Zemberek meg is választották őket.
Tiszta sor, ebben az országban mindig az nyer, aki a legnagyobbat hazudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!