Fidesz szimpatizánsok! Mivel magyarázzátok azt, hogy az alkotmánytervezet fordításából kimaradt a határon túliak szavazati joga?
De nem ez volt a kérdés!
"Mert had mi döntsük már el,hogy ki legyen kormányon!!"
Ez hogy jön ide?
Nem értem erre a kérdésre miért csak a Fidesz-szimpatizánsok válaszolhatnak.
Nem is értem a kérdést, most van a fordítás meg a magyar változat és a kettő nem egyezik? Ezt honnan veszed? Lehivatkoznád a forrásodat?
Ha viszont nem ez a baj, akkor a válaszom: Van az alkotmány, meg vannak a sarkalatos törvények pl. választási tv.
"Nem is értem a kérdést, most van a fordítás meg a magyar változat és a kettő nem egyezik? Ezt honnan veszed? Lehivatkoznád a forrásodat? "
hol élsz? odúban? barlangban?
Kedves barlanglakók. Itt a cikk.
És Sverdans, ne tegyél föl felesleges kérdéseket, látszik a válaszolókból, hogy sík hülyék. Nincs egyéni véleményük, csak bólogatni tudnak, és "nyócévezni". Tök süketek és vakok, azt hiszik (még mindig), hogy Viktorka csinál is valamit (mármint jót). Tátott szájjal bámulják a beszédeit, miközben elhiszik neki azt a marhaságot, hogy "a politika nem a hatalomról szól, ez csak egy kommunista maradvány". Igen, azt a vezíretek mondta, el lehet rajta gondolkodni, hogy ezek után elhiszitek-e neki akár azt is, amit kérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!