2 hét múlva, április 11. -én, a Fidesz a kétharmadot milyen eséllyel éri el?
ma 20:41
Szerintem téged minősített. Az az állítás, hogy "tetves jobbikosok", a jobbikosokat minősíti tetveseknek :))
"Csak most az van nekik kiadva, hogy ezt a "Fidesz=mszp" szöveget nyomassák mindenhol. Nem tetvesek, csak droidok."
nehéz a liberálisok élete :)
ma 20:45
Nem haladsz a Központtal.
Az tavaly nyári szöveg, hogy aki nem jobbikos, azt le kell liberálisozni. Szerezd be a legújabb brosúrákat, sürgősen! Mostanában azt kell ismételgetni, hogy "Afideszisfelelősazelmúltnyolcévért merttétlenülnézte".
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:44
Engem minősít az, hogy gyakorlatilag elküld a kedves kérdező a sunyiba, mert nem tetszett amit a Fidesz 8 év alatt művelt? Furcsa logikátok van.
"Nem haladsz a Központtal.
Az tavaly nyári szöveg, hogy aki nem jobbikos, azt le kell liberálisozni. Szerezd be a legújabb brosúrákat, sürgősen! Mostanában azt kell ismételgetni, hogy "Afideszisfelelősazelmúltnyolcévért merttétlenülnézte"."
még mindig nagyon nagyon nehéz a liberálisok élete :))))
40%
Nincs különösebb jelentősége. Abban a néhány speciális esetben amikor 2/3 kellene, a törvény jellegétől függően a Jobbik vagy az MSZP melléáll a Fidesznek. Ha egyik sem, az a javaslat meg sem érdemli, hogy megszavazzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!