Miért verik át az embereket azzal, hogy nincs munka? Ez a félelemkeltés eszköze? A multik, tőkések érdeke?
Ugyanis ha a csapból is az folyik h nincs munka, meg mindenhol leépítések akkor a dolgozó befogja a száját és húzza az igát éhbérért és nehogy sztrájkolni kezdjen.
Ez főleg a multiknak jó és rajtuk keresztül azoknak a pártoknak akiket évek óta megkennek. Nem?
Miközben az ember lemegy mondjuk Veszprémbe vagy a Balaton környékére és mindenhol azt látja, h munkaerőt keresnek. Vagy pl. ha kimozdul az ember a Pest vonzáskörzetéből, látja, hogy egy egyszerűbb szakmunkás melóért csillagászati árakat kérnek el a munkások vidéken, akkora hiány van jó szakemberből arrafele.
ma 19:28
Hát én még közel sem vagyok senior, szóval a milliós fizu helyett inkább a puncikat hajtom, de van olyan középkorú kollégám, akinek havi egy milla körül utalnak.
1400 dolcsi meg nem tudom, mennyi, mi itt forintban és euróban számolunk.
1400 $ = 1284 Euro = 400 ezer Ft
Hetente ez lenne a fizetes ?
Hetente? Nem, havi elszámolás van.
Na igen, mondjuk egy német, vagy svájci bérhez képest karcsú, de nem is tervezekmár sokáig BP-en maradni.
A magyarországi medián bér egyébként kb. 420 euro körül van, az átlagbér 520 euro.
De ne offoljuk szét a kérdést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!