Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért verik át az embereket...

Miért verik át az embereket azzal, hogy nincs munka? Ez a félelemkeltés eszköze? A multik, tőkések érdeke?

Figyelt kérdés

Ugyanis ha a csapból is az folyik h nincs munka, meg mindenhol leépítések akkor a dolgozó befogja a száját és húzza az igát éhbérért és nehogy sztrájkolni kezdjen.

Ez főleg a multiknak jó és rajtuk keresztül azoknak a pártoknak akiket évek óta megkennek. Nem?

Miközben az ember lemegy mondjuk Veszprémbe vagy a Balaton környékére és mindenhol azt látja, h munkaerőt keresnek. Vagy pl. ha kimozdul az ember a Pest vonzáskörzetéből, látja, hogy egy egyszerűbb szakmunkás melóért csillagászati árakat kérnek el a munkások vidéken, akkora hiány van jó szakemberből arrafele.

2016. jan. 23. 16:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

ma 19:28

Hát én még közel sem vagyok senior, szóval a milliós fizu helyett inkább a puncikat hajtom, de van olyan középkorú kollégám, akinek havi egy milla körül utalnak.

1400 dolcsi meg nem tudom, mennyi, mi itt forintban és euróban számolunk.

2016. jan. 23. 19:36
 22/23 anonim ***** válasza:
30%

1400 $ = 1284 Euro = 400 ezer Ft

Hetente ez lenne a fizetes ?

2016. jan. 23. 19:41
 23/23 anonim ***** válasza:
44%

Hetente? Nem, havi elszámolás van.

Na igen, mondjuk egy német, vagy svájci bérhez képest karcsú, de nem is tervezekmár sokáig BP-en maradni.

A magyarországi medián bér egyébként kb. 420 euro körül van, az átlagbér 520 euro.

De ne offoljuk szét a kérdést :D

2016. jan. 23. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!