Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Régen is ennyire megosztotta...

Régen is ennyire megosztotta az embereket az aktuális politika?

Figyelt kérdés

Még csak 27 vagyok, szóval csak az mszp bukása óta követem a politikát, azelőtt nem nagyon foglalkoztatott. Nagyon drasztikusnak látom a helyzetet, szinte tilos már objektív véleményt formálni, az emberek nem vélemények alapján állnak ki dolgok mellett, vagy ellenzik, hanem párt szimpátia alapján, pontosabban párt unszimpátia alapján..

Ha bevezetnek valamit és pl nekem az tetszik, vagy kedvezőnek tartom, akkor le vagyok szólva, meg Fidesz bérencezve.. ha valamivel kapcsolatban jó véleményed van, akkor azt szinte titkolnod kell, ha nem akarsz iszonyat mennyiségű gyülölködéssel találkozni. De már az is előforult, hogy az adott ember számára is kedvező volt az a dolog mégis hőbörgött! Mindig ilyen volt a politika? Milyen demokrácia az, ahol ha pl a kormánypárttal értesz egyet akkor szinte ki sem szabad mondanod a véleményed..

Pl unokatesóm lefényképezte mobillal milyen kaját kaptak suliban, még desszert is volt hozzá, pedig még ünnep sem volt! Beküldtem az indexnek meg a HVG nek, RTL nek kíváncsi voltam a reakcióra, hát mint vártam semmi.. cenzúra van itthon, ami a kormánynak kedvező azt maximum a fidesz.hu vagy az m1 adja le!

2016. jan. 15. 09:40
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
" mszp idején nem volt ingyen étkezés az iskolában," ez mondjuk ebbe a formában nem igaz, mert akkor is ugyanúgy volt olyan aki ingyen és aki 50%-os kaját kapott, vagyis az abba az iskolába ahova én jártam, mondjuk akkor azért más volt a helyzet, mert ezek mind önkormányzati hatáskörbe tartoztak, nem állami.
2016. jan. 15. 12:34
 32/45 anonim ***** válasza:
Pontosítva állami volt hiszen a önkormányzat is az állam része, de nem kormányzati központi döntés volt, hanem önkormányzati hiszen ők tartották el az iskolát, ez által ők határozták meg, hogy kinek jár a támogatás, ez minden településen eltérő volt.
2016. jan. 15. 12:37
 33/45 anonim ***** válasza:
90%

# 14/31 Időpont ma 11:01

Akinek nem inge, ne vegye magára. Én azt mondtam, hogy ezt a "balos/liberális véleményterrort" a fityiszesek álmodják be maguknak, hogy megnyugtassák pici lelküket. Egyszerűbb egy pillanatra sem elgondolkozni azon, hogy talán a másik oldalnak igaza van.

-------

"Ami a jobboldalon hagyomány az a baloldalon "magyarkodás"."

Tessék? Mármint a "Magyarország a legkirályabb, kussolj, hogy szar az egészségügy meg az oktatás, akkor is az!" az hagyomány? :-)

"Ezt nem A fidesz kezdte el. Ez így van az idők kezdete óta."

"A haza nem lehet ellenzékben" rémlik? Meg amikor kisajátították a kokárdát?

"Nem kell ehhez se fityiszesezni, se komunistázni, se nácizni egymást."

Miután a "balos véleményterror" szöveggel kezdted te is, ne prédikáld a "szeressük egymást gyerekek" szöveget. Köszi. Ha ezzel kezdted volna, plusz nem hinnél olyan baromságokat hogy azért moslékozom le a moslékot, mert fityisz, akkor el tudnánk beszélgetni. Pedig még mondtam is, hogy a menza az mindig is moslék volt Magyarországon.

2016. jan. 15. 12:46
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

""A haza nem lehet ellenzékben" rémlik? Meg amikor kisajátították a kokárdát? "

Hogy emlekezne mar ra, 27 eves, akkoriban kiskamasz volt, gondolom pont leszarta a politikat.

en meg felnott voltam es nagyon is emlekszem. 2002 utan indult be ez a fajta kozhangulat, es Vityka volt az oka.

2016. jan. 15. 13:03
 35/45 anonim ***** válasza:
Akkor az állandó kayaibrahimozást biztos csak álmodtam akkoriban...
2016. jan. 15. 13:06
 36/45 anonim ***** válasza:

# 35/35 Időpont ma 13:06

Ha te nem látod a két ügy közötti különbséget, arról nem mi tehetünk.

2016. jan. 15. 13:28
 37/45 anonim ***** válasza:
pont az mondja, aki szerint nem létezik balos véleményterror, de az egészet oda vissza fidesz kezdte el?
2016. jan. 15. 13:36
 38/45 anonim ***** válasza:

2002ig is volt kritika, volt ellenkezo velemeny, de ez a mocskolodas ami most megy egyszeruen ismeretlen volt, es akar tetszik akar nem: a fidesz kezdte el.

Amugy ezt a mocskolodast elo egyenesben megnezheted a Szijjarto fele kulugyminiszterium hivatalos kozlemenyeiben. Szegyen amilyen hangot megengednek magamnak, ha azt olvasom szegyenlem hogy magyar vagyok.

2016. jan. 15. 13:41
 39/45 anonim ***** válasza:

# 37/37 Időpont ma 13:36

1) Ha ma, Magyarországon bármilyen véleményterror jelen van, az pont qrmánypárti. Csak a saját brancsának nyilatkozik, akik kényelmetlen kérdést nem tesznek fel. Aki nem a sajátja az mind hazaáruló, tolvaj... soroljam még?

2) Igen, ők kezdték el. A Kaya Ibrahim / Joszip Tot ügy ugyanaz a botrányhalmaz, mint ami megvolt a szocikkal Sukoró vagy a Gripenek kapcsán.

Torgyándoktor csak odáig merészkedett, hogy "Az állam én vagyok". '98-2002 sem hallhattál olyat, hogy a fityisz hazaárulók és nemzetellenesek szövetsége.

A 2002-es kínos választási vereség óta kezdte el ezt az akkori ellenzék. Ekkortól számolódik vitya fővárosellenessége is, mert rajtuk múlt a bukása javarészt (4-es metrót pl. ezért nem lehetett megépíteni akkor).

A gyűlöletpolitika onnan indul, hogy "A haza nem lehet ellenzékben", "Aki fideszes kokárdát hord a választásokig" (megaqr... ... azt), de mondhatok frissebbet, miszerint az ő parlamenti kivonulásaik a demokrácia jegyében születtek, az, hogy a jelenlegi ellenzék meg nem támogatta a seperc alatt összehányt tákolmányt az ugye hazaárulás.

De míg az MSZP-nek tilos volt az oroszokkal bármilyen üzletet kötni, mert mocskoshazaárulóazösszes, addig ők köthetnek mert "keleti-nyitás".

Tudod, ezt hívják gyűlöletpolitikának. Nem azt amikor egymás mutyiügyeit dobálják.

De láthatod a jobbikon is. Amióta nem gyűlöletpolitikázik, esik is a népszerűsége.

2016. jan. 15. 13:46
 40/45 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy azok az interjúk így néznek ki

-Ön miért gyűlöli a szegényeket?

és akkor erre válaszoljál...

a véleményterrort egyébként te is gyakorlod... minden kérdésnél olyan nagy hanggal rontasz be, mintha legalábbis a te seggedből jönne a napfény

2016. jan. 15. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!