Miért kell ránk erőltetni?
Mesterházy Attila " a cigánykérdés megoldása a munkahelyteremtésben, és oktatásban rejlik"
Miért van az, hogy a magyar emberekre rá van erőltetve ez a cigánykérdés! Akarja egyáltalán valaki, hogy integrálódjanak a cigányok? Valahogy úgy érzem, hogy már a gyomrunk sem veszi be, és könyökünkön folyik.
/Csak kulturáltan!/
Sok munkahely kell! Még a magyaroknak is! Normális fizetés, nem megalázó alamizsna! Na az oktatást hagyjuk! Szerintem elég erőfeszítést tettek már a tanárok nekik h kis tudást is beléjük szorítsanak! Ha nem fogja a fejük, nem kéne erőltetni! Menjenek fizikai munkára, csak az a baj h a munkához való hozzáállásuk förtelmes, ellógják, összecsapják, nyavajognak!
Én ott látom a megoldást h vmilyen pontrendszerrel kényszeríteni kell a cigány szülőket arra h normális felnőtté neveljék a gyerekeiket! És önellátó börtönök kellenek!
Visszatérve a sulihoz! Cigány közmunkásokat vennék fel a napközibe segítőknek! Hogy a saját gyereke, és a más gyerekétől pl kérdezze ki a szorzótáblát, vagy hallgassa míg olvas, vagy segítse verset tanulni pl. Ezekhez nem kell nagy ész!
Szivesen megnézném a pofájukat amint szenvednek a saját kölykükkel!
Az egész vita nem is arról szól amiről kellene.
Az MSZP nek a fene a büdös hazug k-anyucikáját!
8 éve vannak hatalmon, és mi a f csináltak?
Behívtak ezer milliárdos támogatással egy rakat multit, akik soha nem fognak cigányokat alkalmazni, mert a multi HR alapja hogy bizonyos népcsoportokat a megbízhatatlanságuk miatt nem alkalmaznak.
Akkor most mit ugatnak? Ki hisz nekik,ki az a ostoba?
A másik!
Vegyük már tudomásul, hogy a cigányok amíg nincsenek rákényszerítve hogy dolgozzanak, mert ha elfogy a pénz, bemennek 10 pulyával a jegyzőhöz és kikényszerítik a rendkívüli segélyt tsb. Amíg nincs a nap mint napi bűnözésük szankcionálva, egyszerűen nem fognak dolgozni.
ma 22:11
Ez a magyarra is érvényes, én se dolgoznék ha egyszerüen nem éri meg mert a lopás jövedelmezőbb plusz még nem is büntetik..
Ki az a marha aki így dolgozna?
Aki most elkezdi verni a mellét hogy ő ő aztán dolgozna az jó nagyot hazudik még önmagának is.
Rádióban hallottam vmi felmérésről ami megállapította hogy Mo-n minden második ember korrupt...
Lesz itt változás?
Még 200 év múlva se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!