Az "árpádsávosok" most "hirtelen" miért állítják azt, hogy "nem készült Trianonról film? (Többi lent)
1. A Golden Globe díjas magyar siker után, most kórusban követelik, hogy készítsenek Trianonról is filmeket, „mert eddig nem készült”. És különben is itt elnyomják a „mélymagyarokat”. Az igazság az, hogy készültek Trianonról filmek, de a kutya nem volt kíváncsi rájuk. (És méghozzá nem egy ismeretlen rendező készítette.)
Még a „Ők” sem. Század annyian sem nézték meg mint a mostani Golden G. díjas alkotást.
Ez is kb. olyan mint amikor valaki megveszi Wass Albert műveit kiteszi a könyvespolcra, hogy lássa a többi „mélymagyar” ismerőse. Aztán egy betűt nem olvas el belőle, de lényeg, hogy van…….., hogy megmutathassa a szemét” libsihazaárulóknak”.
A másik, hogy a „mélymagyarok” –akiket ismerek – mind kegyelem 2 –el mentek át, vagy abszolút fogalmuk sincsen a történelemről. (Még a magyarról sem)
2. Akik követelik a Trianonos filmek készítését azok nem gondolkoznak el, hogy külföldön nem érdekelne senkit? Nem tudom, hogy az ilyen emberek mennyi nemzetközi díjjal jutalmaznának mondjuk egy Bulgária vagy Albánia 1 VH. utáni területi veszteségeiről szóló filmet? (valószínüleg azt sem tudják, hogy volt ilyen)
3. Az ilyen emberek szerintetek elhatárolódnak a magyar Nobel díjasoktól, Petőfitől, az aradi kivégzés áldozataitól, Hunyaditól, Zrinyitől a magyar királyoktól stb. stb..
Aki Magyarország nemzetközi sikerének nem tud örülni, azt szidalmazza az nettó hazaáruló.
Ha egy magyarországi tudós kap Nobel díjat kvantumfizikából, és xy nem szereti a kvantumfizikát akkor a minimum az, hogy nem kezd el oda k. anyázni. Aki ezt teszi az nettó hazaáruló!!!
s m betűvel. Szóval ennyit erről.
ON: még nem láttam a filmet, de majd meg szeretném nézni.
(Nem vagyok zsidó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!