Az "árpádsávosok" most "hirtelen" miért állítják azt, hogy "nem készült Trianonról film? (Többi lent)
1. A Golden Globe díjas magyar siker után, most kórusban követelik, hogy készítsenek Trianonról is filmeket, „mert eddig nem készült”. És különben is itt elnyomják a „mélymagyarokat”. Az igazság az, hogy készültek Trianonról filmek, de a kutya nem volt kíváncsi rájuk. (És méghozzá nem egy ismeretlen rendező készítette.)
Még a „Ők” sem. Század annyian sem nézték meg mint a mostani Golden G. díjas alkotást.
Ez is kb. olyan mint amikor valaki megveszi Wass Albert műveit kiteszi a könyvespolcra, hogy lássa a többi „mélymagyar” ismerőse. Aztán egy betűt nem olvas el belőle, de lényeg, hogy van…….., hogy megmutathassa a szemét” libsihazaárulóknak”.
A másik, hogy a „mélymagyarok” –akiket ismerek – mind kegyelem 2 –el mentek át, vagy abszolút fogalmuk sincsen a történelemről. (Még a magyarról sem)
2. Akik követelik a Trianonos filmek készítését azok nem gondolkoznak el, hogy külföldön nem érdekelne senkit? Nem tudom, hogy az ilyen emberek mennyi nemzetközi díjjal jutalmaznának mondjuk egy Bulgária vagy Albánia 1 VH. utáni területi veszteségeiről szóló filmet? (valószínüleg azt sem tudják, hogy volt ilyen)
3. Az ilyen emberek szerintetek elhatárolódnak a magyar Nobel díjasoktól, Petőfitől, az aradi kivégzés áldozataitól, Hunyaditól, Zrinyitől a magyar királyoktól stb. stb..
Aki Magyarország nemzetközi sikerének nem tud örülni, azt szidalmazza az nettó hazaáruló.
Ha egy magyarországi tudós kap Nobel díjat kvantumfizikából, és xy nem szereti a kvantumfizikát akkor a minimum az, hogy nem kezd el oda k. anyázni. Aki ezt teszi az nettó hazaáruló!!!
s m betűvel. Szóval ennyit erről.
"de pl. 56-ról is lehetett volna csinálni filmet"
Na pont erről írtam a bevezetőben. Megint jön az "itt elnyomják a "mélymagyarokat" és a "nemzethy érzést" " kamu hazugság!
Csak az 50. évfordulóra készült vagy 5. Összesen pedig van min 20.
Tessék itt meg lehet nézni:
Ebből látszik, hogy fogalmatok sincs az egészről!!!
Nem tudom, hogy a kérdező hol láthatta a hozzászólásomban a zsidózós részt.
De köszönjük a szeméoyeskedést. Lesz harmadik felvonás is?
"Na pont erről írtam a bevezetőben. Megint jön az "itt elnyomják a "mélymagyarokat" és a "nemzethy érzést" " kamu hazugság!"
Mert mit írtál? Semmi értékelhetőt, csak fröcsögsz! :D
Egyébként is akkor már készülhetett volna ennyi erővel egy újabb film is akár 56-ről, s lám' ismét eljutottunk oda, hogy az ún. "árpádsávosok mocskolódását" támasztod alá.
"Ebből látszik, hogy fogalmatok sincs az egészről!!!"
Ahogy látszódik neked sem sok. :D
# 12/15 Időpont ma 20:15
Én elismerem, hogy tájékozatlan vagyok a témában, de a "Szabadság, szerelem" nem igazán jó '56-os film, A szabadság vihara pedig 1 darab. Melyik a többi? Komolyan.
"Egyébként a holokausztos filmek sem érdekelnek senkit a zsidókon kívül."
Igen.... persze. Mo.-n izraelita nemzettársaink száma 100e fő! Kertész I. Nobel díjas regényéből készült filmjénél csak a youtub-on 500 000 megtekintés van az egyik feltöltésnél!!! És több helyen, több nyelven van feltöltve!!!A mozis megtekintéseket még nem is számoltuk.
Szóval ez megint öngól! :) :)
"A Saul fia a független kritikusok szerint borzalmas film,"
Egy darab állítólagos "nóném" "kritikust" említenek a "szittyahír" típusú oldalak.
Akkor szerintetek a többi nemzetközi díjat odaitélő szervezet, filmfesztivál kamus, vagy dilettáns? És ha így van akkor mi az etalon? Mit fogadjunk el objektívnek?
"úgyhogy valószínűleg kizárólag a témája miatt nyert díjat."
És akkor a többi vészkorszakról szóló film miért nem nyert? Sőt legalább 1,5 évtizede nem nyert nemzetközi díjat ilyen jellegű film!
"Kérdező teljesen jól látod az adott társaság értelmi szintjét. Természetesen a gyakorin pont a kivétel tevékenykedik"
Sajnos az a borzalmas, hogy más "fórumokon" a kommentek nagy része mocskolódó. Nulla tájékozottság és történelmi ismeret, csak az létezik számukra amit a "szittyahír" tipusú oldalak írnak.
Divat lett manapság ez a mocskolódás, egymást licitálják túl.
Pedig a sok szerencsétlen nem, hogy örülne, hogy Mo. pozitív hírrel bekerül a világsajtóba, és van egy ember/team aki öregbiti Magyarország hírnevét.
Aki ennek nem tud örülni az hazaáruló!!!
"'56-ról is, és sajnálom, hogy nincs (vagy csak nagyon elkerülte a figyelmem).
Most akkor én mélymagyar hazaáruló náci vagyok?"
Erről már írtam többször. Irkáltok össze- vissza, hogy "nincs 56- ról film". Persze......nincs csak min 20. Meg legalább 50-100 dokumentumfilm.
56 sem érdekel benneteket, csak max. addig ameddig kiderül, hogy van film, mégsem nyomják el a "mélymagyarokat".+ lehet egy jót höbörögni.
Ugyanez van az ún. "palesztinoknál". Nagy íveben tesznek ők rá, hogy mi van velük, csak lehessen "mocskoszs.dózni".
# 20/20 Időpont ma 20:56
Az bizonyára teljes mértékben elkerülte a figyelmed, hogy én nem írtam semmi olyat, amivel vádolsz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!